• Home
  • Ultra Moderno
  • Hidratacija za kojom žudimo – Nova Avon Anew Hydra Pro Vita D krema
Ultra Moderno

Hidratacija za kojom žudimo – Nova Avon Anew Hydra Pro Vita D krema

IuteCredit
IuteCredit

Ljeto je došlo i u potrazi si za savršenom hidratantnom kremom? Ne traži dalje jer je Avon mislio na tebe. Avon Anew Hydra Pro Vita D krema će obezbijediti čak 72 sata hidratacije tvojoj koži. Ali to nije sve – jedinstvena patentovana Pro Vita D tehnologija obezbjeđuje koži i D vitamin koji dobijaš izlaganjem suncu tokom 10 minuta.

ANEW Hydra PRO VITA-D krema je Avonova najnovija inovacija, koja uključuje ekskluzivnu vitamin D tehnologiju koja zaključava hidrataciju za zdravu i sjajnu kožu.

IuteCredit
IuteCredit

Sadrži ekskluzivnu Pro Vita-D tehnologiju (napravljenu s fitolom), koja za razliku od drugih vodenastih krema, uz hidrataciju, pomaže aktivirati i dnevnu dozu produkcije vitamina D, nezavisno o izlaganju suncu. Takođe, jača zaštitinu barijeru kože, pomažući joj da ne gubi vlagu. Rezultat je hidratacija „zaključana“ čak 72 sata.

Koji rezultat ćeš vidjeti i osjetiti?

Odmah ćeš osjetiti hidratizovanu i glatku kožu. Nakon sedam dana, tvoja koža će biti hidratizovana, ali i vidljivo zdrava i sjajna. Ultra lagana formula klizi po tvojoj koži i pruža svježi osjećaj hlađenja.

Vitamin D pomaže zaštititi kožu, ali i u njenoj obnovi. Takođe, pomaže u uništavanju slobodnih radikala koji uzrokuju prijevremeno starenje kože.

Nova ANEW Hydra PRO VITA-D krema je namijenjena svim tipovima kože – onima koji žele zdravu, hidratizovanu i sjajnu kožu, a idealna je za žene u dobi 25-35 godina.

Kako se koristi?

Krema se stavlja ujutro i naveče, na čistu kožu ili nakon seruma sa vitaminom C za dodatnu blistavost lica. Ako se koristi ujutro, nakon kreme je potrebno nanijeti zaštitu od sunca.

 

Slični članci

Nicolas Ghesquière još jednom pokazao ljubav prema arhitekturi na reviji Luis Vuitton

Ultra magazin

Kako zaštiti kožu lica i tijela tokom ljeta

Ultra magazin

Kako da nosiš svoj omiljeni teksas šorc?

Ultra magazin