Ultra Moderno

Hailey Bieber preporučuje 7 odjevnih kombinacija

„Ima dana kada volim da budem ženstvenija, malo odraslija. A onda imam svoje dane u kojima volim biti malo opuštenija”, najavljuje Hailey Bieber u bijelom ogrtaču, čarapama i papučama prije nego što je Vogue provela kroz sedam dana u svom ormaru. Iako se kombinacije kreću od elegantne do ležerne, njena odjeća neprestano oslikava duh jeseni 2020. 

Ponedjeljak

Sedmicu započinje u ležernom izdanju: bijela trenerka, patike i naravno oversize kaput.

Vogue

Utorak

U njenom ormaru obavezan je dobar kaput ili sako, a Hailey ima nekoliko savjeta kako koristiti jakne da podigneš kombinaciju na viši nivo. Oblačeći svoj crveni vuneni kaput Saint Laurent, Bieber objašnjava da oblači kapute, “prije svega da bi joj bilo ugodno”, ali i da ostavi mjesta za voljene džempere.

Vogue

Srijeda

Za izgled “poslovno šik” u trećoj kombinaciji kombinuje crne leginsice za koje kaže da su joj omiljeni komad sezone, bralette top i oversize strukirani sako – jednostavan način za postizanje laskavijeg izgleda, objašnjava Hailey.

Vogue

Četvrtak

Što se tiče večernjih izlazaka, crni sako Marina Moscone kombinovala je na malu crnu haljinu bez naramenica. “Zapravo ima vrlo sličnu dužinu kao i haljina i mislim da čini zanimljivijom ovu kombinaciju”, kaže ona.

Vogue

Petak

Petkom se odlučuje za klasičnu kombinaciju: farmerke visokog struka, crnu bodi majicu i crni kaput. Iako uz ovu kombinaciju odlično pristaju i patike, ipak se odlučila za veoma popularne combat čizme.

Vogue

Subota

Njena ležerna subotnja odjeća ipak je najznačajnija od svih. Noseći farmerke Natasha Zinko, ugodni polo džemper Mango i bijele Nike Air Force 1, Bieber dovršava izgled bejzbol kapom ukrašenom natpisom “Ja sam glasač”.

Vogue

Nedjelja

Nedjelja je dan za odmor, pa voli da uživa u pidžami. Međutim, ponekad želi da se osjeća ženstvenije i bira svileni set.

Vogue

Slični članci

Disney Princess vs. Disney Villains je nova sisterlove by Essence & Catrice limitirana kolekcija

Ultra magazin

Catrice Modern Glam kolekcija predstavlja nježne boje, ali i sjajni glamur

Ultra magazin

Evo kako Ultra Betty duks nosi modna blogerka “Moda i Tako To”

Ultra magazin