• Home
  • Ultra Popularno
  • Glumica Rebel Wilson ima super motivacionu poruku za one koje se žele riješiti viška kilograma
Ultra Popularno

Glumica Rebel Wilson ima super motivacionu poruku za one koje se žele riješiti viška kilograma

Ponekad smo obeshrabreni, što ne vidimo odmah željeni rezultat na vagi u procesu gubljenja viška kilograma, zato poznata glumica Rebel Wilson ima savršenu motivacionu poruku, za sve one koji pokušavaju izgubiti višak kilograma. Filmska zvijezda je nedavno na svom Instagram profilu, podijelila svoje fitness ciljeve sa pratiocima, kao i motivacione poruke za one koji se bore sa viškom kilograma.
Foto: Instagram/RebelWilson

“Čak i ako moraš da pužeš na koljenima do svojih željenih ciljeva, nastavi da ideš naprijed, jer je tvoje zdravlje vrijedno toga. Pokušaj svaki dan, dati malo više od sebe, znam da su neki dani frustrirajući kao pakao i da pomisliš da je najbolje da odustaneš, nerviraćeš se, ali ne brini dobre stvari će se desiti ako istraješ i postići ćeš željeni rezultat!”, poručuje glumica.

Foto: Getty/Don Arnold/Instagram/Jono Castano

Glumica je svoje pratioce pitala, koji su njihovi ciljevi u smislu željene težine, ona je otkrila svoju idealnu brojku, a to je 75 kilograma, jer se sprema za jednu ulogu u filmu, a snimanje počinje krajem godine. Poručila je da naporno trenira svaki dan. Njeni pratioci na društvenim mrežama će moći da prate njene rezultate, a na taj način inspirisaće i motivisaće i druge ljude, koji se bore sa viškom kilograma.

Foto: GETTY IMAGES/REBEL WILSON

“Za mene je 2020 – godina zdravlja, zato više šetam, treniram savki dan, pijem mnogo vode, ne jedem šećer, slatkiše i brzu hranu, spremna sam za pozitivne promjene u ovoj godini, ko mi se pridružuje?”, pitala je slavna glumica svoje pratioce na Instagramu.

Ona poručuje da željeni rezultati dolaze, samo ako smo dosljednji i uporni!

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin