Ultra Popularno

Glumica popularne serije “Baywatch” i u 49. izgleda besprijekorno!

Carmen Electra proslavila se zahvaljujući seriji “Baywatch”, a mnogi je i danas pamte zbog Lani McKenzie. Ova zanosna ljepotica na Instagramu je pokazala svoju vrhunsku figuru, te dokazala da se i u 49. godini može izgledati besprijekorno.

Foto The Blast

Samouvjerena kao i uvijek, Carmen je svojih 1,2 miliona pratilaca obradovala fotografijama od kojih zastaje dah. Prije nekoliko dana potvrdila je da bi se vratila na male ekrane u seriju koja ju je proslavila prije 30 godina.

“Svakako bih ponovo glumila Lani. Potpuno sam za to”, rekla je Electra u intervjuu.

Podsjetila je i na činjenicu da je snimanje serije ponekad bilo vrlo opasno, jer su glumci trebali plivati uz stvarne morske pse da dobiju željeni efekat na setu.

Foto The Blast

“Svi smo se trudili i dali sve od sebe. Fizički je to jako naporan posao”, prokomentarisala je Carmen vrijeme provedeno na setu popularne serije.

Osvrnula se i na odnos s Pamelom Anderson, sa kojom je veoma često bila na setu serije, a za djevojke su često govorili da se ne slažu najbolje.

“Ona je uvijek bila draga prema meni i divim joj se. Mislim da je ona najljepša žena našeg vremena”, zaključila je Electra.

Foto @carmenelectra
Foto @carmenelectra
Foto @carmenelectra

Slični članci

12-minutnim treningom glumica Helen Mirren ostaje u formi i u 75. godini

Ultra magazin

Nova hit serija po istoimenoj kultnoj bestseller knjizi “MI DJECA S KOLODVORA ZOO”

Ultra magazin

Film koji je upravo osvojio Zlatni globus u četvrtak stiže i u naša kina!

Ultra magazin