• Home
  • Ultra Popularno
  • Glumica Kristen Stewart se priprema za ulogu princeze Diane u novom filmu Spencer
Ultra Popularno

Glumica Kristen Stewart se priprema za ulogu princeze Diane u novom filmu Spencer

Kristen Stewart priprema se za ulogu princeze Diane i raduje se toj ulozi. “Bila sam stvarno mlada, kada je princeza Diana poginula, ali sam veoma zaštitinički nastrojena prema njoj”, kaže Kristen Stewart. Film “Spencer” će biti fokusiran na princezu Dianu, kada ona shvata da se njen brak s princom Charlesom završava, tokom njenog posljednjeg božićnog prazničnog vikenda s kraljevskom porodicom na njihovom imanju Sandringham.

Foto: Karim Sadli

Kristen je imala samo 7 godina, kada je princeza Diana poginula u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Parizu, i rekla je da se mogla sjetiti iz te strašne tragedije, bilo “cvijeće” položeno ispred Buckinghamske palate u njenu čast. Kristen je rekla da je gledala novu sezonu serije “The Crown”, koja govori o životu kraljevske porodice.

Foto: Diana, Princess of Wales and Kristen Stewart. Getty/Matt Baron/Shutterstock

„Osjećam se zaista sretno što postoji serija „The Crown”, jer sam emotivno vezana za te likove u seriji, ali i za stvarne ljude iz kraljevske porodice”.  Četvrta sezona serije “The Crown” taman završava scenama iz 1990. godine, dok će se film “Spencer” fokusirati na scene iz života princeze Diane početkom 90-tih godina.

“Srećom, vremenski se ne preklapaju, a takođe se i pričom i istorijskim detaljima veoma razlikuju, tako da je to super i sretna sam zbog toga”, kaže glumica. Snimanje filma “Spencer” počinje u januaru u Londonu.

Izvor: justjared.com

Slični članci

7 stvari koje smo saznali o Malumi iz njegove istorijske naslovnice za Elle

Ultra magazin

Jessica Alba ima novu perspektivu na vježbanje, porodicu i posao

Ultra magazin

Naomi Campbell u 50-tim godinama trenira intenzivnije nego ikad

Ultra magazin