Ultra Popularno

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Filmska zvijezda dobija stalno komentare obožavalaca da nikada ne stari i da vrijeme, za njega, kao da ide unazad. On ima 51 godinu i izgleda sjajno. On smatra da je tajna sreće, mladolikosti i vitalnosti upravo ljubav…

Foto: instagram.com/thehughjackman

On i njegova supruga proslavili su 24 godine predivnog braka, a on je povodom godišnjice braka, svojoj supruzi na društvenim mrežama poručio: „Ove 24 godine su bile najbolje godine u mom životu! I, koliko vidim, i dalje se super držimo. Volim te Debs, svakim dijelom moje duše. Sretna nam 24. godišnjica“.

Foto: instagram.com/thehughjackman

Glumac Hugh Jackman je ranije izjavio za magazin People, da su on i supruga sve vrijeme “resetovali” svoj brak. „Uvijek učimo i ljudi se menjaju, tako da morate da se prilagođavate, iako smo zajedno već 25 godina, sve vrijeme se morate resetovati, kao da ste na početku braka i paliti iskru“, rekao je on.

Foto: instagram.com/thehughjackman

“Uvijek mi je drago koliko je smiješna, zabavna, koliko je nevjerojatna i pametna moja supruga. Što duže traje ljubav s njom, to postaje sve bolje i bolje“, dodao je Hugh Jackman.

Foto: instagram.com/thehughjackman

Par živi u New Yorku, a nekada i u rodnoj Australiji. Imaju dvoje djece, Oscara i Avu.

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin