Ultra Popularno

„Gipsy Kings by Andre Reyes“ donose miris flamenka u Banjaluku

Jesi li danas više za „Volare“? Ili za „Bamboleo“? Možda si, ipak, za „Love & Liberté“ ili za „Un Amor“? Šta god da odabereš, ne možeš pogriješiti, jer danas je dan za – istinsku ljubav. A ona prema sjajnoj muzici je svakako takva. Baš kakva je i ljubav koju su, povodom nastupa grupe „Gipsy Kings by Andre Reyes“ u Sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci, sljedećeg petka, 21. februara, od 20 časova, organizatori koncerta danas podijelili sa predstavnicima medija.

Gipsy Kings Banjaluka

„Ovo je, bio jedan, da tako kažem, mazohistički posao, s obzirom da je zaista jako teško dogovoriti gostovanje jedne ovako velike grupe, koja je, sama po sebi, brend. Ali, to je ono što mi volimo da radimo – ovako velike i spektakularne događaje, kakav će, uvjeren sam, biti i koncert ‘Gipsy Kingsa’ u ‘Boriku’. Sve ovo bi sigurno bilo mnogo teže izvesti bez naših saradnika, pogotovo naših dragih prijatelja iz kompanije m:tel, ali i svih medija koji nas podržavaju kako bi ova priča bila što uspješnija“, riječi su producenta Tomislava Kašljevića.

Gitarista Andre Reyes, u sklopu velike svjetske turneje „Gipsy Kings ba Andrea Reyes“, u Banjaluku stiže sa desetočlanim bendom, a to je prvi put u istoriji ovog slavnog benda da njegova originalna postava ovdje nastupi. Prijatelj takvih velikih događaja rado je i kompanija m:tel, pa ne čudi da su se i ovaj odlučili da podrže ovaj spektakularni događaju Gradu na Vrbasu.

„Kompanija m:tel nastavlja tradiciju podrške za velike i značajne događaje, bilo da su u pitanju sportski, oni humaniranog karaktera ili veliki umjetnički, za kakav sam ubijeđena da će biti i koncert ‘Gipsy Kingsa’ ovdje u Banjaluci. Ponosni smo što su i Banjaluka i Sarajevo, i uopšte BiH, prepoznati ovaj put kao gradovi domaćini jednoj ovako velikoj muzičkoj grupi. Znamo da je njihova popularnost planetarna, a da njihove stihove znaju svi od 7 do 77 godina, pa stoga zaista vjerujem da će i njihov nastup  ovdje u Banjaluci biti spektakl za pamćenje“, rekla je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

Ona je ujedno podsjetila da kompanija m:tel, povodom Dana zaljubljenih, poklanja svojim korisnicima karte za koncert grupe „Gipsy Kings“ u Banjaluci, o čemu više detalja možete pronaći na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Za nastup „Gipsy Kingsa“ u „Boriku“ u prodaju je pušteno 1.800 karata, a organizatori najavljuju nezaboravno veče, ispunjeno sjajnom muzikom i dobrim raspoloženjem. Mirisu flamenka, sa primjesama popa i latino ritmova, zasigurno niko neće odoljeti, pa će se Banjaluka te večeri s pravom upisati na svjetsku mapu vrhunskih umjetničkih doživljaja.

I tvoj omiljeni portal Ultra svojim vjernim i najsrećnijim čitaocima takođe poklanja ulaznice za ovaj veliki spektakl, a sve detalje možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Budi i ti dio ove spektakularne romske rapsodije, a svoje karte, ne budeš li srećne ruke na nagradnim igrama, do sljedećeg petka nabavi na Trgu Krajine, u Turističkoj agenciji „Star Travel“ ili na blagajni Sportske dvorane „Borik“ u Banjaluci.

Slični članci

Cristiano Ronaldo poručio: “Ostani kod kuće, jer tako spašavaš živote”

Ultra magazin

Chiara Ferragni influenserka za primjer

Ultra magazin

SevdahBABY za Ultru: Ovaj film bi neko trebao da skrati, predugo traje

Ultra magazin