Ultra Moderno

Evo kako Ultra Betty duks nosi modna blogerka “Moda i Tako To”

Prošlo je vrijeme kada su duksevi bili isključivo dio sportske opreme. Zbog svoje praktičnosti, udobnosti i topline, moda im je dozvolila ulazak u društvo elegantnijih komada odjeće. Tako duksevi trenutno uživaju u svojih pet minuta slave, te nose titulu jednog od najmodernijih komada za ovu jesen/zimu.

Instagram: modaitakoto

Od high-street brendova, do elegantnih i luksuznih modnih marki, duksevi su pronašli svoje mjesto u novim modnim kolekcijama širom svijeta. Stali su na crtu elegantnim haljinama, kombinezonima, hlačama i sakoima, na radost mnogih žena.

Modna blogerka Bojana Mutić, na društvenim mrežama poznatija kao Moda i Tako To nam je pokazala kako se duksevi mogu uklopiti u nesportske kombinacije. Ultra duks Betty je iskombinovala sa crnom kožnom mini suknjom, štramplama sa printom i čizmama na pertlanje. Outfit je upotpunila beretkom, kojom je cijeloj kombinaciji dala francuski štih.

Instagram: modaitakoto

Šik kombinacija u kojoj je udobnost na prvom mjestu, ali zbog koje estetika ne trpi, idealna je za izlazak na kafu sa prijateljicama, ležernu večeru, ali i poslovni sastanak. Napokon je došlo vrijeme kada dukseve možemo nositi na posao i „izvlačiti se“ na trenutnu modu – na nama je da to iskoristimo.

Uz hlače visokog struka, suknju ili haljinu na tregere, duks može izgledati elegantno i moderno. A najbitnije je da nije izgubio svoju primarnu funkciju – uz trenerku i dalje savršeno paše.

Instagram: modaitakoto

Naša preporuka je i predimenzionirani Ultra duks, koji je dovoljno da naručiš u najvećoj veličini i ovu zimu nosiš kao šik haljinu na crne štrample. Originalno, jednostavno i sa stilom.

Potraži i ostale dukseve u Ultra webshopu.

Slični članci

Boyfriend bob frizura je ove godine totalni hit!

Ultra magazin

Prirodni tonovi, basic, pruge, jeans – Poželi dobrodošlicu Mangovoj proljećnoj kolekciji

Ultra magazin

Stiže nam mjesec ljubavi u znaku essence kozmetike

Ultra magazin