Ultra Popularno

Eva Mendes nije željela da ima djecu dok nije upoznala Ryana Goslinga

Eva Mendes otkriva kako izgleda njen život izvan svjetla reflektora, te da je spremna napokon se vratiti u glumački svijet, sada kada njena djeca odrastaju.

Dave Allocca/StarPix/REX/Shutterstock

46-godišnja glumica rekla je u intervjuu za radio stanicu Nova 96.9 Fitzy & Wippa, da nije željela imati djecu dok se nije zaljubila u svog partnera Ryana Goslinga. “Spremna sam vratiti se na posao, sada kad postaju malo starije, ali zaista osjećam da nikad ne želim poslati pogrešnu poruku mladim ženama, da moraju birati posao ili majčinstvo”, rekla je Eva.

“Divim se ženama koje mogu sve raditi odjednom, ali nisam jedna od njih i srećom, imam izbor da ne radim i shvatam koliko sam sretna što imam taj izbor. Bila sam tako sretna što mogu biti sa svojim bebama, ali sada im je četiri i šest godina, i počinjem osjećati da se moja ambicija vraća.”

Glumica je dodala da je imala sreću da je 20 godina naporno radila, pa se nakon toga mogla posvetiti porodici. “Nikada prije nisam željela bebe, dok se nisam zaljubila u Ryana, i nekako mi je pošlo za rukom kad sam imala 40 godina i rodila svoju prvu bebu. Mislim da sam imala 42 godine kada sam rodila drugu, kada sam već imala karijeru i onda sam svoj fokus mogla da preusmjerim na svoju porodicu. Tako da sada razmišljam o definitivnom povratku, osjećam kao da je vrijeme. Kažem vam, lista je sve kraća i kraća od stvari koje želim da radim, ne želim snimati ništa nasilno, ništa rizično. Mislim da je jedino što je ostalo Disney!”

SONIA RECCHIA/GETTY

Eva je govorila i o svom životu kod kuće s partnerom Ryanom Goslingom i njihove dvije kćeri – Esmeraldom (6) i Amadom (4).

“Ponekad se čini kao da vodimo neku vrstu hotela s vrlo pijanim i agresivnim gostima”, rekla je Eva kroz smijeh. „Zaista se osjećamo kao da radimo u hotelu, a gosti su ljuti i naporni, i samo traže hranu koja im se donosi. A kada odu na spavanje, preostaje nam samo da počistimo i razgovaramo o tome kako su se ponašali prema nama taj dan!”

“Ali kao i svi roditelji u ovo čudno doba, podsjećamo se da su ovo dobra vremena, jer smo svi zajedno i svi smo trenutno na sigurnom,” dodala je glumica.

Mendes je posljednji put glumila u filmu Lost river, Goslingovom režiserskom debiju iz 2014. godine.

Par koji je počeo izlaziti 2011. godine nakon zajedničkog snimanja filma The Place Beyond the Pines, godinama su svoju vezu i privatni život držali u tajnosti.

Slični članci

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’

Ultra magazin

5 novih serija koje dolaze na Netflix u decembru

Ultra magazin

Glumica Kristen Stewart se priprema za ulogu princeze Diane u novom filmu Spencer

Ultra magazin