Ultra Popularno

Ellie Goulding objavljuje novi dvostruki album!

Muzičarka Ellie Goulding je objavila detalje o svom novom dvostrukom albumu Brightest Blue, na kojem će se naći i mnogobrojne saradnje sa drugim poznatim muzičarima. Novi dvostruki album bi trebao izaći 17. jula za izdavačku kuću Interscope Records, a na albumu će se naći 18 pjesama.
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Prva polovina dvostrukog albuma, odražava njenu ranjivost i simbolizuje rast i razvoj njene ličnosti, te opisuje nju kao ženu.

Ellie priznaje, da je svijet veoma kompleksan i složen, u kojem ljubavne i prijateljske veze i dalje diktiraju naš život i sreću, a emotivne povrede i ranjena srca su i dalje najteža stvar na svijetu, bez obzira koliko prosvijetljeni bili.

Druga strana dvostrukog albuma zaokružuje samouvjerenu, hrabru i neustrašivu stranu ličnosti, ove slavne muzičarke.

“Uvijek ću nastojati da upotrijebim svoj glas, na načine koje niko nikada ne bi očekivao i koji će izgledati kao saradnja sa najmanje vjerovatnom, uzbudljivom i eklektičnom grupom drugih talentovanih umjetnika”, poručuje Ellie.

Ellie Goulding je bila veoma aktivna u humanitarnim akcijama za vrijeme pandemije korona virusa, prikupivši finansijsku pomoć za beskućnike i nastupajući, kao dio Twitterovog prikupljanja sredstava za pomoć u borbi protiv korona virusa, a pridružila se i masovnoj muzičkoj saradnji, koju je pokrenula grupa Foo Fighters.

Izvor: nme.com

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin