Ultra Popularno

Ekskluzivna premijera druge sezone serije “U mraku” na Pickbox NOW

IuteCredit
IuteCredit

Kompletna nova sezona hvaljene kriminalističke komedije “U mraku” (In the Dark), svoju će ekskluzivnu premijeru imati danas, 13. jula na Pickbox NOW.

Sve se vrti oko Murphy

IuteCredit
IuteCredit

Pratimo događaje neobične i uvrnute cure Murphy, koju glumi sjajna Perry Mattfeld, i njene ekipe. Murphy je slijepa, ali nikome ne dopušta da se zbog toga prema njoj ponaša kao da je žrtva ili kao da treba pomoć, a to ju svakako ne sprječava da svaki dan pije, pronalazi (poprilično) veliki broj frajera s kojima završi u krevetu, a ne sprječava je ni u tome da pokušava riješiti misteriju u vezi s ubistvom svog prijatelja, 15-godišnjeg dilera kojeg je pronašla mrtvog u ulici.

Šta nas čeka u drugoj sezoni?

Druga sezona uranja dublje u život koji se vrti oko Guiding Hopea, kompanije koja se bavi treniranjem pasa za slijepe i u kojoj rade Murphy i ekipa. Nakon što šefica podzemlja Nia „ponudi“  Murphy da ona i njena ekipa rade za nju, Guding Hope pretvara se u paravan za pranje novca.

Uz nove intrige, pranje novca, ilegalne poslove, prijetnje oružjem i s poreznom za vratom, ulozi su sve veći, a neki ne mogu podnijeti pritisak. Zanimljiva, napeta i uvrnuta, druga sezona oduševiće sve ljubitelje kriminalističkih žanrova i misterija.

Zanimljivosti o seriji

Priča se dijelom temelji na životu Lorri Bernson koja radi u školi za treniranje pasa za slijepe, a ujedno je i savjetnica na razvoju serije. Perry Mattfeld provela je mnogo vremena s Lorri pripremajući se za ulogu, posmatrala je njenu rutinu i učila od nje.

Producent serije je poznati američki glumac, komičar i producent Ben Stiller (Zoolander, Meet the Parents, Tropic Thunder). Glavna glumica Perry Mattfeld skromno je komentarisala rad sa Stillerom rekavši kako je oduševljena što ju je pohvalio i katkad ne može vjerovati da on zna njeno ime.

Slični članci

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Ultra magazin

Zašto svi vole seriju “Mare of Easttown”?

Ultra magazin

Lorde se vraća novim singlom “Solar Power”

Ultra magazin