Ultra Popularno

Dua Lipa uplakana objasnila zašto će ranije izdati album

Dua Lipa je objavila da će ranije izdati novi album, nakon što je procurio na internetu. Future nostalgia izaći će sedam dana ranije, u petak 27. marta, izjavila je uplakana zvijezda u Live videu na Instagramu.
Mascom

Muzičarka je rekla da ima pomiješana osjećanja zbog puštanja nove muzike tokom epidemije koronavirusa. “Malo sam bila u sukobu oko toga da li je to ispravno učiniti u ovom vremenu, jer puno ljudi pati”, rekla je.

“Nisam sigurna da li postupam ispravno”, nastavila je, “ali mislim da je muzika ono što nam u ovom trenutku najviše treba. Nama je potrebna radost i trebamo pokušati ugledati svjetlost. Nadam se da ćete se smijati i plesati, i da ste ponosni.”

Zvijezda je takođe najavila odlaganje svoje svetske turneje usred pandemije koronavirusa.

“Pokušala sam se odgađati što je duže moguće, ali vidim da se u ovom trenutku stvari ne mijenjaju i za sigurnost svih nas zaista moramo biti oprezni”, rekla je zvijezda.

Govoreći iz svog doma u Londonu, zvijezda je često brisala suze i izvinjavala se što je emotivna.

Future nostalgia, nastavak je debitantskog albuma Dua Lipa koji joj je donio dvije Brit nagrade i Grammy za najboljeg novog izvođača.

Jedan od najočekivanijih pop albuma 2020. godine, objavljen je ilegalno u potpunosti tokom vikenda. Nije poznato da li je to podstaklo odluku da se datum izdavanja promijeni, iako se čini vjerovatnim, imajući u vidu potencijalni uticaj piratske verzije na tokove i prodaju.

Lipa je takođe objavila da će treći singl albuma Break My Heart – koji je sadrži sample hita INXS – Need You Tonight – u srijedu premijerno predstaviti novim videom.

Slični članci

Vjenčanje Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza odgođeno zbog pandemije korona virusa

Ultra magazin

Generalni direktor Twittera donirao milijardu dolara za borbu protiv korona virusa

Ultra magazin

Popularni film Call me by your name dobija svoj nastavak

Ultra magazin