Ultra Popularno

Dua Lipa novim albumom “Future Nostalgia” najavila evropsku turneju

Najveća pop zvijezda današnjice Dua Lipa objavila je naslov svog novog, drugog po redu albuma „Future Nostalgia“, što je dala i istetovirati na ruci, te tako najavila predstojeću evropsku turneju.
Instagram: dualipa

Dvadesetpetogodišnja pjevačica najavila je datume evropske turneje u 2020. godini, koja će obuhvatiti 22 grada tokom aprila, maja i juna.

„Ovim albumom htjela sam da izađem iz svoje zone komfora i napravim muziku koja će biti u rangu sa mojim omiljenim klasičnim pop pjesmama drugih izvođača. Ipak, potrudila sam se da i dalje podsjećaju na mene i ono što je publika navikla od mene. Mnogi umjetnici su me inspirisali za pravljenje novog albuma. Zbog vremena koje sam provela na turneji sa svojim bendom, željela sam da album „Future Nostaliga“ ima što više live elementata, pomiješanih sa modernom elektronskom produkcijom“, izjavila je pjevačica.

Instagram: dualipa

Album će biti objavljen 2020. godine, a na njemu će se naći i novi singl „Don’t Start Now“.  Što se tiče evropske turneje, najbliži gradovi nama u kojima će se održati koncerti su Beč i Milano. Ulaznice će biti u prodaji od ovog petka.

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin