Ultra Zanimljivo

Društvene mreže uništavaju sve više veza!

Zabavljanje rijetko kada ide glatko, a razloga da mislimo da nas partner vara, uvijek ima poprilično. Ekspert za veze otkrio je za Daily Star nešto što svako ko je u vezi mora da zna, a ako misliš da je teško biti u vezi, ova 2019. godina učinila je to još težim.

Foto Freepik

Povjerenje je sve u vezi, jer kada ga jednom izgubimo, teško se vraća. Pored prevare, eksperti upozoravaju i na mikroprevare kojima su partneri sve više skloni. Za to možemo da zahvalimo društvenim mrežama, kao i digitalnim platformama, koje su učinile težim kontrolisanje ponašanja partnera.

Mikrovaranje opisuje se kao termin, koji se koristi za male i upitne postupke koje radi tvoj partner, piše Daily Star. To uključuje flertovanje na društvenim mrežama, lajkovanje postova na Instagramu ili slanje direktnih poruka nepoznatim zanimljivim osobama.

Napredovanje tehnologije i sve više različitih platformi na kojima ljudi mogu da se dopisuju, povećale su mogućnost za mikrovaranje. Ovo često navodi ljude da donose neke loše odluke u vezi. Sve počinje sa malo flertovanja i vodi ka potpunoj fizičkoj prevari u stvarnom svijetu. Par lajkova na Instagramu i Facebooku s vremena na vrijeme ne znači ništa loše, ali moramo biti sigurni u namjeru koja stoji iza njih.

Zbog toga je važno da na početku veze sa partnerom otvoreno porazgovaramo o društvenim mrežama. Zabavljanje je danas kao minsko polje, ali je zato komunikacija ključna za dobar odnos.

 

Izvor: Daily Star

Slični članci

Stiže nam prvi leteći automobil!

Ultra magazin

11 zanimljivih činjenica o zimskim praznicima

Ultra magazin

Preko trnja do zvijezda: Poznate ličnosti koje su od siromaštva stigle do svjetske slave

Ultra magazin