• Home
  • Ultra Popularno
  • Dok je čekala ulogu u seriji “Prijatelji”, glumica Jennifer Aniston je konobarisala godinama
Ultra Popularno

Dok je čekala ulogu u seriji “Prijatelji”, glumica Jennifer Aniston je konobarisala godinama

Biti glumac znači biti konobar, neki bi mogli reći. Pogledaj samo neki restoran u Americi, sigurno će te poslužiti neki konobar/konobarica, neko ko s nestrpljenjem iščekuje veliki Broadway ili Hollywood momenat. Dovoljno je reći da je ovaj ritual sveprisutan za glumce. I glumica Jennifer Aniston nije izuzetak.

Foto: harpersbazaar

Intervju sa glumicom u časopisu InStyle, otkriva sve o njenim poslovima, prije nego što je došla do svoje ikonične uloge Rachel Green u seriji “Prijatelji”, 90-ih. Ispada da je Jennifer Aniston bila kao Rachel, koja je prvih nekoliko sezona tv serije, radila kao konobarica u kafiću.

Foto: bustle

„Odselila sam se od kuće. Bila sam u šest propalih televizijskih emisija. Godinama sam konobarisala u New Yorku, prije nego što sam dobila neku dobru ulogu. I bila sam telemarketar, koji prodaje dionice u Poconosu. Nisam obavila ni jednu prodaju. Bila sam užasna u tome. Rekla sam “Zašto moramo zvati ljude tokom večere?”.

Foto: pinterest

Pored konobarisanja i prodaje dionica, Aniston je otkrila da je nekada šišala ljude za 10$ u srednjoj školi. Takođe je otkrila da je šišala i svog oca, glumca Johna Anistona. „Šišala sam svog oca, i tada je bio u sapunici. Ali priznao mi je prije 15 godina da bi otišao na set i rekao frizerima, da mu poprave kosu“.

Foto: harpersbazaar

 

Izvor: harpersbazaar.com

Slični članci

Sea Star i nakon odgađanja za iduću, ove godine ipak pratilo preko pola miliona fanova širom svijeta

Ultra magazin

“Dama” je nova pjesma Saše Lozara

Ultra magazin

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin