• Home
  • Ultra Popularno
  • Dok je čekala ulogu u seriji “Prijatelji”, glumica Jennifer Aniston je konobarisala godinama
Ultra Popularno

Dok je čekala ulogu u seriji “Prijatelji”, glumica Jennifer Aniston je konobarisala godinama

Biti glumac znači biti konobar, neki bi mogli reći. Pogledaj samo neki restoran u Americi, sigurno će te poslužiti neki konobar/konobarica, neko ko s nestrpljenjem iščekuje veliki Broadway ili Hollywood momenat. Dovoljno je reći da je ovaj ritual sveprisutan za glumce. I glumica Jennifer Aniston nije izuzetak.

Foto: harpersbazaar

Intervju sa glumicom u časopisu InStyle, otkriva sve o njenim poslovima, prije nego što je došla do svoje ikonične uloge Rachel Green u seriji “Prijatelji”, 90-ih. Ispada da je Jennifer Aniston bila kao Rachel, koja je prvih nekoliko sezona tv serije, radila kao konobarica u kafiću.

Foto: bustle

„Odselila sam se od kuće. Bila sam u šest propalih televizijskih emisija. Godinama sam konobarisala u New Yorku, prije nego što sam dobila neku dobru ulogu. I bila sam telemarketar, koji prodaje dionice u Poconosu. Nisam obavila ni jednu prodaju. Bila sam užasna u tome. Rekla sam “Zašto moramo zvati ljude tokom večere?”.

Foto: pinterest

Pored konobarisanja i prodaje dionica, Aniston je otkrila da je nekada šišala ljude za 10$ u srednjoj školi. Takođe je otkrila da je šišala i svog oca, glumca Johna Anistona. „Šišala sam svog oca, i tada je bio u sapunici. Ali priznao mi je prije 15 godina da bi otišao na set i rekao frizerima, da mu poprave kosu“.

Foto: harpersbazaar

 

Izvor: harpersbazaar.com

Slični članci

Povratak na Bel Air: Will Smith razvija Fresh Prince spinoff

Ultra magazin

Scarlett Johansson i Adam Driver u emotivnom traileru za Marriage story

Ultra magazin

Katy Perry živi svoju bajkersku fantaziju u spotu za novi singl ‘Harleys in Hawaii’

Ultra magazin