Ultra Popularno

Dobra vijest za sve ljubitelje serije Bridgerton. Stižu još dvije sezone!

IuteCredit
IuteCredit

Kako bi rekla Lady Whistledown: “Dragi čitaoci, stižu dobre vijesti”. Netflix je najavio ne jednu, već dvije nove sezone serije Bridgerton. Hit serija u produkciji Shonde Rhimes, će se nastaviti tokom 3. i 4. sezone. Odluka stiže prije nego što je 2. sezona uopšte premijerno prikazana, pokazujući povjerenje streaming platforme u ovu seriju.

Netflix

Kreativni tim koji stoji iza serije Bridgerton ima “neke uzbudljive planove za budućnost”, rekla je Netflixova potpredsjednica globalne televizije Bela Bajaria, u izjavi za The Hollywood Reporter, “i mislimo da će publika i dalje padati u nesvijest zbog ove serije.”

“Ovaj dvogodišnji angažman snažno je pokazao povjerenje u naš rad i osjećam se nevjerovatno zahvalnom što imam partnere koji su tako susretljivi i kreativni poput Netflixa”, navodi se u izjavi Shonde Rhimes.

IuteCredit
IuteCredit

Trenutno je prerano reći kada će izaći sljedeće dvije sezone, jer je 2. sezona još uvijek u produkciji, ali imamo ideju na što će se priča usmjeriti ako pogledamo izvorni materijal: romane Julie Quinn.

Netflix

Od početka je plan za TV seriju, koju je kreirao Chris Van Dusen, bio da slijedi format romana Julie Quinn, koji se fokusiraju na braću i sestre Bridgerton sa svakim nastavkom. Prva se vrti oko Daphne (Phoebe Dynevor), a druga će se fokusirati na njenog brata lorda Anthonyja (Jonathan Bailey). Ako sve bude išlo po planu, treća sezona slijedila bi Benedicta (Luke Thompson), a četvrta Colina (Luke Newton).

Ukupno ima osmero braće i sestara Bridgerton i osam knjiga. Vrijeme će pokazati hoće li i Netflixova serija dobiti osam sezona.

Slični članci

Najgledanije serije na streaming servisima u aprilu

Ultra magazin

Upoznaj novu generaciju porodice Targaryen

Ultra magazin

Za sve ljubitelje serije Dark, stiže još jedna poslastica!

Ultra magazin