Ultra Kreativno

Dječak koji je crtanje u školi, pretvorio u posao!

Uvijek treba da podržavaš svoju djecu i njihove prirodne talente. A ako ih njeguješ, desiće se velike stvari. Tako su mislili roditelji 9-godišnjeg Joe Whalea, kada su ga ohrabrivali da nastavi crtati čak i kada je upadao u nevolje u školi zbog stalnog šaranja.
Foto: designyourtrust.com

Upisali su Joea na časove crtanja, kao van nastavnu aktivnost i njegove umjetničke sposobnosti su veoma brzo bile zapažene u školi crtanja, a i van nje. Naime, Joe je pozvan da dekoriše jednu od sala u restoranu  “Number 4” u Shrewsburyu u Engleskoj. Sada je Joe poznat kao The Doodle Boy (dječak koji šara) i ima svoju web stranicu, na kojoj pokazuje svoje super radove.

Instagram / @thedoodleboy.co.uk

Joeu je trebalo 12 sati da završi crteže na zidu restorana. Negov otac Greg ima savjet za roditelje, koji žele da ohrabre svoju djecu da razvijaju talente koje posjeduju. “Savjetovao bih roditelje da ohrabre djecu da uvijek prate svoje snove”.

Instagram / @thedoodleboy.co.uk
Instagram / @thedoodleboy.co.uk

Kada djeca upadnu u nevolju u školi zbog nečeg, neki roditelji obično pokušaju da suzbiju to ponašanje, ali ima i roditelja koji prepoznaju talenat, kojem je potreban kreativni prostor kako bi procvjetao i onda im daju to što im je potrebno.

Bravo!

izvor: designyourtrust.com

Slični članci

Prelijepe fotografije istorijskih iranskih džamija

Ultra magazin

Odlična ideja za uređenje tvog doma!

Ultra magazin

Ove tapete podižu tvoje raspoloženje!

Ultra magazin