• Home
  • Ultra Popularno
  • ‘Dijamanti’ (Ice): Nova dramska krimi serija o dijamantima s Donaldom Sutherlendom na Pickboxu
Ultra Popularno

‘Dijamanti’ (Ice): Nova dramska krimi serija o dijamantima s Donaldom Sutherlendom na Pickboxu

Dramska krimi serija ‘Dijamanti’ (Ice) okupila je snažnu ekipu – tvorac serije je scenarist i režiser Robert Munic (Empire), a u glavnim ulogama su popularni glumac Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi), Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.). Obe sezone napete dramske krimi serije stigle su na Pickbox!

Foto: Pickbox PR

Krimi serija o dilerima dijamantima

Radnja serije ‘Dijamanti’ (Ice) vrti se oko porodice iz Los Angelesa čiji porodični posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamanata. Jake (Cam Gigandet) i Freddy Green (Jeremy Sisto) su braća koja rade za porodičnu firmu Green & Green Diamond, specijalizovanu za trgovinu dijamantima. Oni su preduzetnici čije iskustvo zahtijeva precizno poznavanje umjetnosti, a njihovo porodično bogatstvo potiče još od bijega iz Evrope prije holokausta.

Foto: Pickbox PR

Nakon što Freddy, koji je ovisnik o drogama, ubije poznatog dobavljača dijamanata, njegov odgovorniji brat Jake mora uskočiti i pokušati spasiti porodični posao. Porodica Green odjednom se nađe u podzemlju dijamantnog svijeta. Moraju raditi s kriminalcima, dilerima krvavih dijamanata, a imaju posla i s okrutnim šefom dijamantskog kartela Pieterom Van De Bruinom (Donald Sutherland).

Suludi svijet dijamanata

Foto: Pickbox PR

U seriji ‘Dijamanti’ (Ice) vidjećeš svijet koji se ne viđa često (ili nikad) – podzemni svijet trgovine dijamantima i kriminal koji se događa oko ovih svjetlucavih kamenčića. Originalan i svjež, ovaj triler pruža i više nego dobru zabavu.

Uroni u svijet dijamanata i zabavi se u dvije sezone svježe dramske krimi serije ‘Dijamanti’ (Ice) na Pickboxu!

Slični članci

Sea Star i nakon odgađanja za iduću, ove godine ipak pratilo preko pola miliona fanova širom svijeta

Ultra magazin

“Dama” je nova pjesma Saše Lozara

Ultra magazin

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin