• Home
  • Ultra Popularno
  • ‘Dijamanti’ (Ice): Nova dramska krimi serija o dijamantima s Donaldom Sutherlendom na Pickboxu
Ultra Popularno

‘Dijamanti’ (Ice): Nova dramska krimi serija o dijamantima s Donaldom Sutherlendom na Pickboxu

Dramska krimi serija ‘Dijamanti’ (Ice) okupila je snažnu ekipu – tvorac serije je scenarist i režiser Robert Munic (Empire), a u glavnim ulogama su popularni glumac Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi), Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.). Obe sezone napete dramske krimi serije stigle su na Pickbox!

Foto: Pickbox PR

Krimi serija o dilerima dijamantima

Radnja serije ‘Dijamanti’ (Ice) vrti se oko porodice iz Los Angelesa čiji porodični posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamanata. Jake (Cam Gigandet) i Freddy Green (Jeremy Sisto) su braća koja rade za porodičnu firmu Green & Green Diamond, specijalizovanu za trgovinu dijamantima. Oni su preduzetnici čije iskustvo zahtijeva precizno poznavanje umjetnosti, a njihovo porodično bogatstvo potiče još od bijega iz Evrope prije holokausta.

Foto: Pickbox PR

Nakon što Freddy, koji je ovisnik o drogama, ubije poznatog dobavljača dijamanata, njegov odgovorniji brat Jake mora uskočiti i pokušati spasiti porodični posao. Porodica Green odjednom se nađe u podzemlju dijamantnog svijeta. Moraju raditi s kriminalcima, dilerima krvavih dijamanata, a imaju posla i s okrutnim šefom dijamantskog kartela Pieterom Van De Bruinom (Donald Sutherland).

Suludi svijet dijamanata

Foto: Pickbox PR

U seriji ‘Dijamanti’ (Ice) vidjećeš svijet koji se ne viđa često (ili nikad) – podzemni svijet trgovine dijamantima i kriminal koji se događa oko ovih svjetlucavih kamenčića. Originalan i svjež, ovaj triler pruža i više nego dobru zabavu.

Uroni u svijet dijamanata i zabavi se u dvije sezone svježe dramske krimi serije ‘Dijamanti’ (Ice) na Pickboxu!

Slični članci

Reakcije glumaca na finale Game of Thrones: Emilia Clarke poručila “Stojim uz Daenerys”!

Ultra magazin

Još jedna greška u posljednjoj epizodi Game of Thrones

Ultra magazin

Game of Thrones: Možda to nije kraj koji smo željeli, ali nekako se moralo završiti!

Ultra magazin