Ultra Popularno

Demi Moore i Bruce Willis zajedno u kućnoj izolaciji

Demi Moore i Bruce Willis drže porodicu na okupu. Bivši surpužnici su se ponovo ujedinili tokom njihove kućne izolacije. Zajedno su pozirali na fotografiji koju je njihova najmlađa kćerka Tallulah objavila na Instagramu. Moore i Willis su na fotografiji nasmijani u identičnim pidžamama. U pozadini se takođe vidi njihova kćerka Scout sa filmskim režiserom Dillonom Bussom.
Instagram /@ buuski

Moore je i prije dijelila fotografije sebe i svoje porodice u kućnoj izolaciji na svom Instagram profilu, tako je objavila fotografiju na kojoj se nalazi ona, njene tri kćerke i Buss kako sjede na podu i gledaju porodične fotografije. “Ekipa u karantinu radi na projektu porodičnih fotografija”, napisala je Moore.

Instagram / @demimoore

Ponosna  majka tri kćerke takođe je objavila video na kojem njene kćerke sviraju i pjevaju zajedno.

View this post on Instagram

Scenes from home ❤️ #stayhome

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Demi Moore i Bruce Willis bili su u braku od 1987. do 2000. godine. Glumica je pisala o razvodu u svojoj knjizi Inside Out, gdje je rekla “Možda zvuči smiješno, ali ponosna sam na naš razvod”.

“Mislim da se Bruce bojao u početku da ću otežati naš rastanak i da ću svoju ljutnju izraziti tako što ću mu zabraniti pristup djeci – i da ćemo postati jedan od onih parova koji pokušavaju na sve moguće načine da povrijede bivšeg partnera – ali nismo.”

Moore je priznala da razvod ispočetka nije bio lak, ali da su uspjeli da stvore novu vezu koja je njihovim kćerkama obezbijedila okolinu punu ljubavi i podrške sa oba roditelja. “Osjećali smo se povezaniji nego prije razvoda, rekla je.”

Otkako su se razveli, bivši supružnici su ostali prijatelji. Willis se ponovo oženio sa Emmom Heming i par ima dvije kćerke, od 8 i 5 godina. Demi Moore je takođe prisustvovala njihovoj obnovi vjenčanih zavjeta u martu 2019. godine, dok su Willis i Heming podržali glumicu na lansiranju njenih memoara Inside Out.

 

Izvor: people.com

Slični članci

Camila Cabello otvoreno progovorila o svom mentalnom zdravlju

Ultra magazin

Ellie Goulding objavljuje novi dvostruki album!

Ultra magazin

Književnica J.K. Rowling objavljuje besplatnu knjigu bajki za djecu

Ultra magazin