• Home
  • Ultra Popularno
  • Demi Lovato se konačno vraća na scenu na oduševljenje mnogobrojnih obožavalaca
Ultra Popularno

Demi Lovato se konačno vraća na scenu na oduševljenje mnogobrojnih obožavalaca

Demi Lovato je spremna da se vrati muzici, a veliki povratak desiće se 26. januara na dodjeli muzičkih nagrada Grammy. Pjevačica je najavila nastup putem svog Instagram profila, dajući do znanja svojim obožavaocima da uvijek ispunjava svoja obećanja. “Rekla sam vam da sljedeći put kada čujete za mene da ću pjevati” napisala je.
Foto: Kevin Mazur Getty Images

Ovo se odnosi na njenu posljednju objavu na Instagramu od 4. decembra gdje je objavila crnu sliku i napisala: “Sljedeći put kada čujete za mene pjevaću” i eto ispunila je obećanje.

https://www.instagram.com/p/B7TtBPxB5a8/

Ovaj nastup označava njeno prvo javno pojavljivanje nakon predoziranja i boravka u bolnici u julu 2018. godine. U zadnje dve godine od boravka u bolnici pjevačica je bila veooma otvotrena prema putu oporavka i borbi da ostane “čista” i trijezna. ” Nikada nisam bila više u skladu sa tim ko sam nego sada.” rekla je u intervjuu za Teen Vogue 2019. godine. ” Život nije vrijedan življenja ako ga  ne živiš za sebe, ako radiš stvari za druge ljude onda neće ispasti dobro.”

Ostali izvođač na dodjeli Grammy nagraau ukljčuju Billie Eilish, Arianu Grande, Lizzo, Gwen Stefani i Blake Sheltona. Događaj će voditi Alicia Keys koja je obećala puno iznenađenja u toku večeri.

 

Izvor: eonline.com

Slični članci

Glumac Robert Downey Jr. prelazi na veganski način ishrane

Ultra magazin

Taylor Swift govori o borbi s poremećajem ishrane

Ultra magazin

Lady Gaga srušila internet sa novom pjesmom

Ultra magazin