• Home
  • Ultra Moderno
  • Christian Siriano predstavio dramatične haljine na New York Fashion Week-u
Ultra Moderno

Christian Siriano predstavio dramatične haljine na New York Fashion Week-u

Otvarajući New York Fashion Week s puno drame, Christian Siriano kolekcija jesen / zima 2020. bila je izlog teškog metala do glamura od svile, šljokica i haljina ukrašenih dragim kamenjem do brokata, kože i baršuna, kao i skulpturalne haljine koje su bile umjetnička djela.
Getty / Dia Dipasupil

Coco Rocha, Sirianova dugogodišnja muza, osvijetlila je rocker-chic modnu pistu u drugom izgledu, noseći ružičastu mini haljinu s ogrlicom u obliku okovratnika u stilu dominatrixa, otkrivajući elegantni ton kolekcije s buntovnim duhom, dok je Candice Huffine izašla u svjetlucavoj haljini, koja je kao stvorena za disko. Uslijedili su modeli od kože i metalik tkanina, dok su velike proporcije à la osamdesete prevladavale u obliku velikih rukava i okovratnika, balon suknji i velikih ramena.

Visoko konceptualne haljine s arhitektonskim oblicima, strogim linijama i zasljepljujućim ukrasima izašle su na pistu, a sve su bile namijenjene glavnom trenutku na crvenom tepihu. Možda se baš neka od njih pojavi na crvenom tepihu ovogodišnjih Oskara.

Pogledaj sve fotografije sa revije ovdje.

 

Slični članci

Modna izdanja vizuelnog albuma Beyonce – Black is King

Ultra magazin

Francuski bob je trenutno najtraženija frizura na Google-u

Ultra magazin

8 torbi koje svaka žena treba da ima

Ultra magazin