• Home
  • Ultra Popularno
  • Charlize Theron tuguje – zamijenjena je mlađom glumicom u novom filmu Mad Max
Ultra Popularno

Charlize Theron tuguje – zamijenjena je mlađom glumicom u novom filmu Mad Max

Poznata glumica Charlize Theron ima slomljeno srce, jer je zamijenjena mlađom glumicom u novom filmu Mad Max prequel. Charlize Theron priznaje, da joj je bilo teško kada je saznala da će je zamijeniti mlađa glumica u novom Mad Max filmu. 44-godišnja glumica je bila zvijezda filma iz 2015. godine Mad Max: Fury Road – kada se pojavila kao ratna kapetanica u postapokaliptičnom hit trileru. Kako je najavljeno, Charlize nažalost neće imati ulogu u novom nastavku popularnog filma.

Foto: Tristan Fewings/Getty Images

Mlađa glumica će vjerovatno preuzeti ulogu lika kojeg tumači Charlize Theron, a Charlize je priznala je da to bila vijest “teška za progutati”. Režiser George Miller je odlučio da je zamijeni sa mlađom glumicom, a Charlize je odgovorila: “U potpunosti poštujem njega i njegovu odluku… on je majstor i želim mu sve najbolje”.

Foto: Getty/Warner Bros

“Da, pomalo je teško. Stvarno volim taj lik i toliko sam zahvalna što sam imala malu ulogu u njenom stvaranju. Ona će zauvijek biti neko o kome razmišljam”. Mlada glumica, koja će zamijeniti Charlize Theron u novom Mad Maxu je 27- godišnja, Jodie Comer.

Foto: FilmMagic

Izvor: metro.co.uk

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin