• Home
  • Ultra Popularno
  • Charlize Theron tuguje – zamijenjena je mlađom glumicom u novom filmu Mad Max
Ultra Popularno

Charlize Theron tuguje – zamijenjena je mlađom glumicom u novom filmu Mad Max

IuteCredit
IuteCredit

Poznata glumica Charlize Theron ima slomljeno srce, jer je zamijenjena mlađom glumicom u novom filmu Mad Max prequel. Charlize Theron priznaje, da joj je bilo teško kada je saznala da će je zamijeniti mlađa glumica u novom Mad Max filmu. 44-godišnja glumica je bila zvijezda filma iz 2015. godine Mad Max: Fury Road – kada se pojavila kao ratna kapetanica u postapokaliptičnom hit trileru. Kako je najavljeno, Charlize nažalost neće imati ulogu u novom nastavku popularnog filma.

Foto: Tristan Fewings/Getty Images

Mlađa glumica će vjerovatno preuzeti ulogu lika kojeg tumači Charlize Theron, a Charlize je priznala je da to bila vijest “teška za progutati”. Režiser George Miller je odlučio da je zamijeni sa mlađom glumicom, a Charlize je odgovorila: “U potpunosti poštujem njega i njegovu odluku… on je majstor i želim mu sve najbolje”.

Foto: Getty/Warner Bros

“Da, pomalo je teško. Stvarno volim taj lik i toliko sam zahvalna što sam imala malu ulogu u njenom stvaranju. Ona će zauvijek biti neko o kome razmišljam”. Mlada glumica, koja će zamijeniti Charlize Theron u novom Mad Maxu je 27- godišnja, Jodie Comer.

Foto: FilmMagic
IuteCredit
IuteCredit

Izvor: metro.co.uk

Slični članci

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Ultra magazin

Zašto svi vole seriju “Mare of Easttown”?

Ultra magazin

Lorde se vraća novim singlom “Solar Power”

Ultra magazin