Ultra Popularno

Celine Dion – život počinje u pedesetoj!

Celine Dion je na vrhu i uživa. U intervjuu  za magazin Elle, pjevačka super zvijezda priča o starenju, dostojanstvu i zašto osjeća kao da je na vrhuncu u 51. godini. 
Instagram /@elleusa

“Moj život je ponovo počeo u pedesetoj godini. Osjećam se sretno, osjećam da sam lijepa. Pomislila sam mora da sam učinila nešto kako treba kada mi se ovo dešava.” Dion je izgubila voljenog supruga i menadžera 2016. godine koji je dugo bolovao od raka grla. Dva dana nakon toga izgubila je i brata od iste bolesti.

Dion je iz tih bolnih ličnih iskustava izašla jača nego ikada. Govoreći o svojoj novoj ulozi globalnog portparola za L´oreal Paris, rekla je da smatra da je njihov slogan “I’m Worth It” (ja sam vrijedna toga) nevjerovatno značajan. “Govoriti drugim ženama da i one imaju dostojanstvo, da su jake, očigledno je veoma važno. Ne možete se ograničiti.”

Foto: KEVIN MAZUR/GETTY IMAGES

Pjevačica kaže da iako i dalje brine šta ljudi misle o njoj, osjeća se bolje pripremljena da “dopusti sebi da donosi odluke i izbore.”

“Otkrivam sebe sve više i više. Žena sam koja pretpostavlja sopstvenu sudbinu, puna sam energije i zaljubljena sam u život. Nikad nije kasno za novi početak. Imam 51 godinu i osjećam da sam na vrhuncu.”

Pored toga Dion je otkrila zašto je skori kraj njenog dugogodišnjeg spektala u Las Vegasu “Céline” gorko slatkog ukusa, priznajući da je projekat započela sa svojim pokojnim suprugom. “Krug se zatvara”, rekla je. “Ovaj projekat je počeo kao moj i Reneov san, ali znate šta? To je knjiga, a u životu ima puno knjiga.”

Spektakl “Céline” je u svojim zadnjm danima u čuvenom hotelu Caesars Palace, i završava 08. juna. Iako ne postoje planovi za njen povratak na scenu u tom hotelu, vezu sa Las Vegasom je ostavila kao otvorenu. “Još uvijek ne razmišljam o odlasku, mislim da mogu da ostanem koliko hoću, ako Las Vegas želi da ostanem, ja ću ostati. Pitaću ih šta misle o tome.”

 

Izvor: oprahmag.com

Slični članci

Generalni direktor Twittera donirao milijardu dolara za borbu protiv korona virusa

Ultra magazin

Popularni film Call me by your name dobija svoj nastavak

Ultra magazin

Matthew McConaughey domaćin bingo večeri za starije osobe u izolaciji

Ultra magazin