Ultra Moderno

Celine Dion briljirala na “Fashion Week”-u u Parizu!

Posljednjih godina poznata pjevačica Celine Dion iznenađuje svojim modnim odabirom, a o odjevnim kombinacijama, koje je izabrala za “Fashion Week” u Parizu, ne prestaje da se priča. Skoro sve modne kombinacije koje je nosila u Parizu, osvanule su na stranicama vodećih modnih magazina.

Foto Getty Images

Pažnju je posebno privukla u Miu Miu haljini sa crnom mašnom, ali i crno-bijelim sakoom i žutom suknjom, koju je upotpunila različitim cipelama. Da je apsolutna kraljica visoke mode, dokazala je i kratkom haljinom u bež boji, sa prevelikim rukavima, ali i drugim kombinacijama, čime je pokazala da se odlično pripremila za ovaj glamurozni modni događaj u Parizu.

Foto Getty Images

Međutim, ono što su mnogi primjetili je njen izgled, tačnije kilaža. Pjevačica je vidno smršavila, a na račun njene kilaže, bilo je mnogo komentara. Od onih kako je propala i kako joj bolje stoji koji kilogram više, do onih da pjevačica sve mlađe izgleda.

Foto Getty Images

Ona se očigledno na kritike nije previše osvrtala, a jedini komentar koji je imala na poruke da je previše mršava je da želi da bude snažna, lijepa, ženstvena i seksi.

Slični članci

Finska start-up kompanija pravi patike od taloga kafe

Ultra magazin

Sve modne kombinacije sa Wimbledona!

Ultra magazin

Savjeti za šminkanje Scotta Barnesa, koji šminka Jennifer Lopez

Ultra magazin