Ultra Moderno

Celine Dion briljirala na “Fashion Week”-u u Parizu!

Posljednjih godina poznata pjevačica Celine Dion iznenađuje svojim modnim odabirom, a o odjevnim kombinacijama, koje je izabrala za “Fashion Week” u Parizu, ne prestaje da se priča. Skoro sve modne kombinacije koje je nosila u Parizu, osvanule su na stranicama vodećih modnih magazina.

Foto Getty Images

Pažnju je posebno privukla u Miu Miu haljini sa crnom mašnom, ali i crno-bijelim sakoom i žutom suknjom, koju je upotpunila različitim cipelama. Da je apsolutna kraljica visoke mode, dokazala je i kratkom haljinom u bež boji, sa prevelikim rukavima, ali i drugim kombinacijama, čime je pokazala da se odlično pripremila za ovaj glamurozni modni događaj u Parizu.

Foto Getty Images

Međutim, ono što su mnogi primjetili je njen izgled, tačnije kilaža. Pjevačica je vidno smršavila, a na račun njene kilaže, bilo je mnogo komentara. Od onih kako je propala i kako joj bolje stoji koji kilogram više, do onih da pjevačica sve mlađe izgleda.

Foto Getty Images

Ona se očigledno na kritike nije previše osvrtala, a jedini komentar koji je imala na poruke da je previše mršava je da želi da bude snažna, lijepa, ženstvena i seksi.

Slični članci

5 trendova čizama koji će ti pomoći da preživiš zimsko vrijeme

Ultra magazin

Avon lansirao Distillery, vegansku liniju koja slavi ljepotu bez kompromisa

Ultra magazin

Patike koje se “vraćaju zemlji” nakon upotrebe

Ultra magazin