Ultra Popularno

Camila Cabello otkrila šta ju je o ljubavi naučio Shawn Mendes

Camila Cabello ne može biti zahvalnija što je dio njenog života Shawn Mendes. Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila podužu poruku o tome šta je o ljubavi naučila u vezi sa pjevačem.

Instagram/camila_cabello

“Naučila sam puno o ljubavi. Nisu to samo sretni, blaženi trenuci koje vidite na fotografijama i video zapisima”, započela je. “Kad ste u vezi s nekim, čini se kao da je to ogledalo u kojem se ogledate – stalno se moraš suočiti sa svojim strahovima, strepnjama, nesigurnostima, obrascima razmišljanja, svojim uvjerenjima o životu i o sebi. Nije tako jednostavno kao što ponekad izgleda. Ponekad je neuredno i neugodno i ružno.”

Dalje objašnjava da “nema ništa poput povlačenja, SILE koja je ljubav”.

“Tako nam je instinktivno voljeti, čak i ako nas naš um ponekad pokušava zaštititi od toga, ali naša priroda kao ljudi, je da volimo, a biti zaljubljen znači odabrati tu osobu iznova i iznova, proći kroz loše stvari. A to je ljepši i siroviji način, i stvarniji od savršenstva.”

Instagram/shawnmendes

Cabello je zaključila napomenuvši da voli biti ranjiva na društvenim mrežama, tako da ljudi ne vide samo “urednost i savršenstvo života” koji se tamo ponekad samo pokazuje. “Pa podignite čašu na nered i neobičnost ljudskog bića i čuda. I lakoću. I instinkt. I neumoljivu silu koja je ljubav.”

Cabello i Mendes upoznali su se 2014. godine, a počeli su zvanično izlaziti u julu 2019. Od tada postaju sve jači, čak su prošlog mjeseca zajedno usvojili štene.

Instagram/shawnmendes

Mendes se takođe iskreno odnosi na svoju vezu sa Camilom u svom dokumentarcu Shawn Mendes: In Wonder.

“U protekle četiri godine, samo smo bili prijatelji i nismo se mogli često viđati, da bismo napokon mogli biti zajedno, ali ona je uvijek bila tu da pazi na mene, kao na ljudsko biće”, objašnjava on. “Ona mi je najveća podrška i mislim da je to ono čemu služi vaš partner.”

Instagram/shawnmendes

Par se upoznao kad su Mendes i gupa Fifth Harmony nastupali kao predizvođači Austinu Mahoneu 2014. na turneji Live on Tour, ali nisu se zbližili dok ih druga turneja nije spojila. Kao što Cabello objašnjava u dokumentarcu, bila je iza kulisa na turneji Taylor Swift, kada je ponovo vidjela Mendesa, a njih dvoje su odmah sjeli u njegovu svlačionicu i počeli pisati “I Know What You Did Last Summer” – pjesmu koja je, nakon izdavanja u novembru 2015. godine, postala drugi Mendesov veliki hit i prvi solo debi singl Camile nakon što se odvojila od svoje girl grupe.

Oni su godinama bili prijatelji, ali Mendes je priznao u dokumentarcu da je “svaka pjesma koju je ikad napisao” govorila o Camili.

Slični članci

7 stvari koje smo saznali o Malumi iz njegove istorijske naslovnice za Elle

Ultra magazin

Jessica Alba ima novu perspektivu na vježbanje, porodicu i posao

Ultra magazin

Naomi Campbell u 50-tim godinama trenira intenzivnije nego ikad

Ultra magazin