• Home
  • Ultra Zanimljivo
  • Brend Jelen pivo i Rukometni klub Borac M:tel ozvaničili sponzorstvo i dugogodišnju saradnju
Ultra Zanimljivo

Brend Jelen pivo i Rukometni klub Borac M:tel ozvaničili sponzorstvo i dugogodišnju saradnju

Bingo
Bingo

Rukometni klub Borac M:tel dobio je pojačanje – naredne tri godine uz banjalučkog sportskog velikana će biti brend Jelen pivo. Kompanija Molson Coors je godinama sponzor brojnih sportskih klubova i sportskih manifestacija širom Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a novi ugovor sa RK Borac M:tel je još jedna u nizu uspješnih saradnji.

Trogodišnji ugovor su danas ozvaničili Vladimir Rosić, marketing menadžer kompanije Molson Coors za Bosnu i Hercegovinu i direktor RK Borac M:tel Vladimir Branković.

„Izuzetno sam ponosan i velika nam je čast što smo dogovorili dugogodišnju saradnju sa RK Borac M:tel, jer je to jedan od najpoznatijih sportskih kolektiva i veliki brend na ovim prostorima. Vjerujem da ćemo kroz našu saradnju i partnerstvo imati još bolje rezultate na obostrano zadovoljstvo. RK Borac M:tel je klub sa bogatom istorijom i tradicijom, sjajnim rezultatima i kao veliki brend je očekivano da velike i uspješne kompanije i brendovi budu tu još jedna dodatna podrška i vjetar u leđa, jer znamo da je Borac simbol grada na Vrbasu. Kroz naše zajedničke aktivnosti će ova podrška biti svakako još značajnija i veća, a samim tim i sportski rezultati i uspjesi kluba u budućnosti“, rekao je Vladimir Rosić.

On je napomenuo, da će pored sponzorskog ugovora, kompanija Molson Coors kroz mnogobrojne marketinške aktivnosti, kao i prodajne kanale odraditi veliki broj istih i biti velika podrška navijačima i simpatizerima RK Borac M:tel, kako bismo svi zajedničkim snagama, pomogli klubu da u teškim i izazovim vremenima ostvari još bolje rezultate u narednom periodu.

Direktor RK Borac M:tel, Vladimir Branković, rekao je da su u redovima Borca veoma ponosni i srećni zbog ostvarene saradnje.

„Danas smo tu da promovišemo buduću saradnju između dva velika brenda, sa jedne strane RK Borac M:tel, kao sportskog brenda grada Banjaluke i Republike Srpske i sa druge strane velike kompanije Molson Coors BH, i njihovog svjetski poznatog brenda – Jelen piva. Kompanija Molson Coors BH se u proteklom periodu pokazala u više navrata kao društveno-odgovorna kompanija, koja svakodnevno učestvuje u društvenim, sportskim i kulturnim aktivnostima, te daju primjer da kompanije istovremeno mogu uspješno poslovati i biti društveno-odgovorne. Zahvaljujem im se ovom prilikom i drago mi je što su u nama prepoznali potencijal“, rekao je Vladimir Branković.

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo žele da kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje pomognu da se sport i sportska dešavanja u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, podignu na viši nivo i da klubovi ostvare što značajnije rezultate, ne samo na lokalnom i regionalnom, nego i na evropskom nivou.

Slični članci

11 zanimljivih činjenica o pilatesu koje ne znaš

Ultra magazin

Šta neuredan dom govori o tvom mentalnom zdravlju?

Ultra magazin

5 grešaka koje pravimo dok se pakujemo za putovanje

Ultra magazin