Ultra Moderno

Boyfriend bob frizura je ove godine totalni hit!

Bob frizura je na vrhuncu popularnosti već treću sezonu zaredom, a to nas ne čudi – praktična je, laka za održavanje, briše godine s lica i izgleda vrlo šik. U 2021. godini klasični bob dobija i novu varijantu, za koju frizeri kažu da će biti najpopularnija. Riječ je o klasičnom bobu, koji se oslanja na androgeni izgled, što prati tendenciju da se trendovi zasnivaju na uniseks konceptu.

Foto vogue.comUltr

Ova frizura je dobila i adekvatan naziv – boyfriend bob, što ne znači da je kratka i podsjeća na mušku, već da je akcenat na ležernosti i jednostavnosti iste.

Baner-bonovi

Boyfriend bob podrazumijeva da je kosa ravno ošišana, bez ikakvih prelaza, te da je u ravni sa bradom ili kraće. To daje nekomplikovan, androgeni izgled, koji ostavlja prostora da istakneš svoju ženstvenost šminkom, nakitom ili odjećom, a ne frizurom.

Foto vogue.com

Ovakav bob je jednostavan za oblikovanje – dovoljno je da kosu pređeš četkom za feniranje nekoliko minuta. Ova frizura se lako mijenja i nudi beskrajne mogućnosti, iako na prvi pogled ne djeluje tako, ali uz dodatak traka, rajfova, šnalica sve postaje moguće.

Foto vogue.com

A, s druge strane je i neopterećujuća – štedi ti vrijeme za pranje, sušenje i stilizovanje, dovoljno je da se samo počešljaš, i opet će izgledati sjajno.

 

Izvor: Vogue

Slični članci

Pogledaj popularne frizure za sezonu proljeće/ljeto 2021.

Ultra magazin

Streetstyle kombinacije iz Milana i Pariza inspirisane Fashion Week-om

Ultra magazin

AVON istraživanje otkriva da je ključ ženske snage u dijeljenju iskustava

Ultra magazin