Ultra Zanimljivo

Black Friday vikend u Delta Planetu – sniženja do 60% u više od 100 radnji!

Petak 27.11. i vikend 28.11 i 29.11. u Delta Planetu Banja Luka rezervisani su za najbolji šoping po nevjerovatnim cijenama i popustima do čak 60 odsto. Spremi se za odličan šoping, jer vrijeme odličnih sniženja počinje! 

Foto Delta Planet

Planetarno popularni Black Friday pretvoriće Delta Planet od 27.11 – 29.11. u pravu oazu popusta. Naime, posjetioce čekaju cjelodnevni popusti i sniženja, u više od 100 radnji sva tri dana od 9h do 21h.

Black Friday vikend je idealna prilika da nagradiš sebe omiljenim modnim komadima svjetski poznatih brendova ili da obraduješ drage osobe i na vrijeme kupiš novogodišnje poklone. I to sve po napovoljnijim i sniženim cijenama. Napominjemo da je u tržnom centru obavezno nošenje zaštitnih maski i poštovanje svih propisanih higijensko – epidemioloških mjera. Spisak svih popusta pogledaj ovdje.

U cijelom svijetu Black Friday predstavlja svojevrstan simboličan uvod u prazničnu sezonu kupovanja. Šoping je svakako jedna od neizostavnih aktivnosti prilikom pripremanja za predstojeće praznično vrijeme koje nam slijedi. Zato požuri u Delta Planet, jer tu smo svi!

Slični članci

Upoznaj simpatični dvojac – Veseli Casper i mrzovoljni Romeo

Ultra magazin

Donosimo 10 neodoljivih fotografija beba životinja

Ultra magazin

Prvi pun mjesec 2021. učiniće da se osjećamo ultra dramatično

Ultra magazin