Ultra Popularno

Billie Eilish objavila pjesmu za novi James Bond film

Njeno ime je Eilish, Billie Eilish. Pjevačica, koja je prije manje od mjesec dana ušla u istoriju, kao prva žena (i druga osoba ikada), koja je osvojila Grammy nagradu u četiri glavne kategorije, objavila je pjesmu za novi film o James Bondu “No Time to Die”. Ovu emotivnu pjesmu producirali su Billie Eilish, njen brat Finneas, koji inače radi sa njom i Steven Lipson. 

“Ludo je što sam dio ovoga u svakom smislu te riječi. Biti dio filma, koji je dio istorije je zaista ogromna čast za mene. James Bond je jednostavno najlegendarnija filmska franšiza, ikada. Još uvijek sam u šoku”, izjavila je Billie.

Sa ovom pjesmom pjevačica je postala najmlađa osoba u istoriji filmova o James Bondu, koja je napisala i izvela pjesmu za legendarni film.

Foto: pitchfork.com

“Njihova kreativnost i talenat su jednostavno sjajni i ne mogu da dočekam da i publika čuje, šta su spremili – novu svježu perspektivu, čiji će vokali odzvanjati više generacija”, izjavila je režiserka filma Cary Joji Fukunaga, misleći na za Billie Eilish i njenog brata.

Po svemu sudeći Billie Eilish je osigurala još jedan hit, bravo!

Izvor: cnn.com

 

Slični članci

Taylor Swift izvela uživo pjesmu Betty na dodjeli nagrada ACM 2020

Ultra magazin

Bez kojih pet stvari Senidah ne može da zamisli dan?

Ultra magazin

Brankica Janković ekskluzivno za Ultru: “Potpisali smo ugovor za humorističku seriju Advokado”

Ultra magazin