Ultra Popularno

Billie Eilish objavila pjesmu za novi James Bond film

Njeno ime je Eilish, Billie Eilish. Pjevačica, koja je prije manje od mjesec dana ušla u istoriju, kao prva žena (i druga osoba ikada), koja je osvojila Grammy nagradu u četiri glavne kategorije, objavila je pjesmu za novi film o James Bondu “No Time to Die”. Ovu emotivnu pjesmu producirali su Billie Eilish, njen brat Finneas, koji inače radi sa njom i Steven Lipson. 

“Ludo je što sam dio ovoga u svakom smislu te riječi. Biti dio filma, koji je dio istorije je zaista ogromna čast za mene. James Bond je jednostavno najlegendarnija filmska franšiza, ikada. Još uvijek sam u šoku”, izjavila je Billie.

Sa ovom pjesmom pjevačica je postala najmlađa osoba u istoriji filmova o James Bondu, koja je napisala i izvela pjesmu za legendarni film.

Foto: pitchfork.com

“Njihova kreativnost i talenat su jednostavno sjajni i ne mogu da dočekam da i publika čuje, šta su spremili – novu svježu perspektivu, čiji će vokali odzvanjati više generacija”, izjavila je režiserka filma Cary Joji Fukunaga, misleći na za Billie Eilish i njenog brata.

Po svemu sudeći Billie Eilish je osigurala još jedan hit, bravo!

Izvor: cnn.com

 

Slični članci

Jeff Bezos pokreće fond za borbu protiv klimatskih promjena

Ultra magazin

Nova HBO serija “Run” stiže u aprilu

Ultra magazin

Sam Smith najavljuje album To Die For

Ultra magazin