Ultra Popularno

Bez kojih pet stvari Senidah ne može da zamisli dan?

Da li ikada razmišljaš o tome bez čega ne možeš da zamisliš dan? Lista je sigurno poprilično duga, a na njoj se vjerovatno nalaze prijatelji, dobra muzika, internet, možda par dobrih patika za trčanje, četkica za zube…

Foto Pristop

Ako već moramo da izaberemo pet stvari bez kojih ipak ne možemo da „funkcionišemo“ tokom dana, šta bi to bilo? Sigurni smo da svako od nas ima svoju listu neophodnih „sitnica koje život znače“, ali smo provjerili i šta se to nalazi na listi jedne od najaktuelnijih muzičkih zvijezda u regionu, harizmatične Senidah.

  • Pronalazi je svuda oko sebe, u ljudima, mjestima, bojama i pretvara je u zvuk, pretače u tekst ili predstavlja kroz svoj specifičan stil oblačenja.
  • Modni dodaci. Senidah je strastveni ljubitelj lijepih i modernih komada odjeće. Njen autentični stil oblačenja inspiracija je mnogima u regionu.
  • Kao što stihovi jednog od njenih hitova „Samo uživaj“ govore, Senidah, voli da uživa u životu. Zbog toga u kafi traga više za uživanjem nego za energijom, te se odlučuje za kremasto mliječne kafene ukuse. Ona uz sebe zato uvijek ima Insta Grand 3in1 Classic kafu, jer je ispijanje te kafe jedan od načina da udovolji sebi, a ujedno i način da se opusti.
  • Mobilni telefon. Na njemu svakodnevno sluša svoju omiljenu muziku, snima selfije i video zapise i naravno, razgovara sa fanovima.
  • Prema sebi, prijateljima, muzici, modi …“Jer bez ljubavi ne bih bila ono što jesam“, kako sama voli da napomene.

Senidah je predstavila svojih pet stvari bez kojih ne prolazi kroz dan, a koliko ih ti imaš na svojoj listi? Da li ih ima mnogo više od pet i da li su slični sa Senidom?

Slični članci

11 predivnih lokacija iz serije Emily in Paris

Ultra magazin

“Novo normalno” – Koncerti u zaštitinim balonima

Ultra magazin

Evo zašto je briljantna serija “Queen’s Gambit” jedna od najboljih Netflix serija

Ultra magazin