• Home
  • Ultra Popularno
  • Beyonce otvorila Kobe Bryant Memorial izvedbom jedne od njegovih najdražih pjesama
Ultra Popularno

Beyonce otvorila Kobe Bryant Memorial izvedbom jedne od njegovih najdražih pjesama

Beyonce je otvorila memorijalnu ceremoniju u spomen proslave života Kobea Bryanta i njegove kćeri Gianne.
YouTube

38-godišnja pjevačica izašla je na scenu u Staples Centru u Los Angelesu, u zlatnom odijelu zajedno sa horom obučenim u bijelo.

“Ovdje sam zato što volim Kobea i ovo mu je bila jedna od najdražih pesama”, rekla je Beyonce prije izvođenja svoje pjesme “XO.” Potom je izvela pjesmu “Halo.”

Vanessa Bryant se prisjetila života svog pokojnog muža Kobea i svoje 13-godišnje kćeri Gigi, nakon što su prošlog mjeseca tragično stradali u helikopterskoj nesreći.

„Gigi je bila motivisana da promijeni način na koji su svi gledali na žene u sportu. Pisala je radove u školi u odbrani žena i o tome kako razlika u platama za NBA i WNBA ligu nije bila fer”, rekla je Vanessa o svojoj kćeri u prvom dijelu svog govora. “Gigi bi najvjerovatnije postala najbolja igračica WNBA.”

Vanessa je o pokojnom suprugu rekla: “On je bio moje sve. Kobe i ja smo zajedno od moje 17- te godine. Bio je nevjerovatan muž.”

“Nisam ga mogla gledati kao poznatu osobu, niti samo nevjerovatnog košarkaša. Bio je moj slatki suprug i prelijepi otac naše djece“, dodala je. “Tako sam zahvalna što je Kobe čuo kako KoKo govori “tata”.

„Bog je znao da ne mogu biti na ovoj Zemlji jedno bez drugog. Morao ih je zajedno odnijeti kući na nebo … Kobe, vodi računa o našoj Gigi. Imam Nataliju, Bianku i Capri. I dalje smo najbolji tim“, zaključila je Vanessa svoj govor.

Slični članci

Poruka glumice Selme Blair oboljele od multiple skleroze

Ultra magazin

Aplikacija koja ti preporučuje TV serije za gledanje

Ultra magazin

Ultra ti preporučuje 3 nove mini serije na Netflixu

Ultra magazin