Ultra Popularno

Beyonce najavila novi vizuelni album “Black Is King”

Beyonce je najavila svoj muzički povratak u velikom stilu. “Black Is King”, novi album biće vizuelno i muzičko djelo, koje je napisala, režirala i producirala upravo ona Queen Bey, a premijeru će imati 31. jula na streaming platformi Disney +.

Objavljen je kratki video klip uz saopštenje u kojem su objasnili, da je “Black Is King” inspirisan filmom “The Lion King”

Ovaj vizuelni album, tumači lekcije iz filma “The Lion King” za buduće mlade kraljice i kraljeve, koji su u potrazi za sopstvenom krunom”, navedeno je u saopštenju.

Black Is King

“Putovanja crnih porodica kroz istoriju, prikazana su kroz priču o trascendetalnom putovanju mladog kralja kroz izdaju, ljubav i sopstveni identitet. Preci mu pomažu na putu prema njegovoj sudbini uz pomoć mudrosti, kojim ga uči otac i ljubavi iz djetinjstva, dostiže potrebne vrline, kako bi povratio svoj dom i tron”.

“Black Is King će biti “vizualni album” u stilu ambicioznog i zanosnog albuma Lemonade iz 2016. godine, koji je Beyonce predstavila na HBO-u sa video klipovima, koji su povezani sa svim pjesmama.

S druge strane, Beyonce je upravo primila počasnu nagradu BET Awards, najvažniju nagradu afro američke zabavne industrije, a tu priliku je iskoristila da oda počast antirasnim protestima, pokreta Black Lives Matter.

Youtube

“Želim da posvetim ovu nagradu svim mojim sestrama i braći, koji se bore i koji su me inspirisali svojim protestima i borbom za promjenu. Čujemo vaše glasove i pokazali ste našim precima, da njihova borba nije bila uzalud. Ima još jedna stvar koju moramo uraditi, kako bi iskoristili našu moć – a to je glasati. Ohrabrujem vas da nastavite da donosite odluke, kako bi promijenili rasistički i neravnopravni sistem. Postoje ljudi, koji očekuju da ostanemo kod kuće tokom izbora. Moramo glasati, kao da nam život zavisi od toga, jer zavisi” rekla je na kraju govora.

Sa nestrpljenjem očekujemo novi album kraljice Beyonce!

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin