Ultra Moderno

Avon makeup s kojim ćeš zasijati u svakoj prilici

Novogodišnji praznici uvijek donose i pitanje kako se našminkati u ovom periodu, zato donosimo par savjeta koji bi ti mogli pomoći u tome. Praznično i novogodišnje šminkanje ima svoja pravila. Zavisno o tvom stylingu možeš se više ili manje zanijeti! Šta je u modi ove sezone i koju šminku trebaš nositi da zasijaš – metaforično i doslovno?
Avon

 

Novogodišnja šminka: prije svega, trebala bi trajati!

Šminka za doček Nove godine ili praznične zabave mora, među ostalim kriterijumima, trajati dugo. Na kraju krajeva, trebala bi ostati na tvom licu cijelu noć. Ako koristiš proizvode loše kvalitete, pažljiva priprema neće spriječiti šminku da se slijeva niz lice nakon prvih nekoliko sati.

Avon

Da bi šminka trajala duže, koristi podlogu za puder i primer za sjenu. Ključno je odabrati pravi puder (preporuka: Power Stay puder ili puder iz Avon Luxe linije), sjene čije čestice ne padaju po cijelom licu, te fiksirati sve puderom u prahu, koji bi svakako trebala ponijeti sa sobom,

Praznična šminka ne poznaje ograničenja – iako, kao i obično, sve zavisi o vrsti zabave na koju ideš, koji styling odabereš i koje su tvoje vlastite sklonosti.

Avon

Preporučujemo ti da eksperimentišeš – ne samo s bojom, već i s određenim elementima šminke – poput sjaja! Nosiš li uvijek nude ruž ili sigurne crvene? Pokušaj staviti Avon Mark Prism ruž za usne od kojeg će ti osmijeh zasjati!

Avon

Avon Mark Prism ruž sadrži prizmatične čestice koje reflektuju svjetlost pri svakom pokretu. Izrazito bogate boje zahvaljujući tim istim česticama koje pojačavaju intenzitet pigmenta pružaju odličnu pokrivnost i postojanost. Hiljade prizmatičnih mikročestica reflektuju svjetlost pružajući jedinstven višebojni sjaj. Voliš li smokey eye? Ovaj put našminkaj se tako da ga učiniš zaista blistavim i očaravajućim!

Preporučljivo je poludjeti i s bojom laka za nokte. Sastavi dvije nijanse laka za nokte sa šljokicama i dobićeš vrlo jedinstvene rezultate!

Sada si spremna za novogodišnje proslave. Uživaj u njima!

Slični članci

Modna izdanja vizuelnog albuma Beyonce – Black is King

Ultra magazin

Francuski bob je trenutno najtraženija frizura na Google-u

Ultra magazin

8 torbi koje svaka žena treba da ima

Ultra magazin