Ultra Inspirativno

Avon će donirati pakete za ličnu njegu

Kompanija Avon donira ukupno 150.000 proizvoda u Panonija regiji, od čega će 12.000 biti isporučeno u Bosni i Hercegovini. Ovisno o vanjskim okolnostima i mjerama bezbjednosti, cilj Avona je u narednih nekoliko dana i sedmica doći do više od 30.000 domaćinstava u cijeloj regiji.

U novonastaloj situaciji s korona virusom, Avon svojim najbližim saradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj grupi stanovništva, želi omogućiti da ostanu zdravi i ne napuštaju svoj dom kako bi omogućili osnovne kozmetičke proizvode.

Kompanija Avon će donirati pakete za ličnu njegu u više od 30.000 domaćinstava u regiji. Svim Avon Članovima Kluba starijim od 60 godina dostaviće 150.000 proizvoda, od kojih će 12.000 biti isporučeno u Bosni i Hercegovini.

„Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatram da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je brinuti o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je podržati ih i zahvaliti se za sve ono što čine, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovom gestom i željeli pokazati,” istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija regiju.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju žena, podršci svojih predstavnica kao i šire zajednice. Najavljena podrška najstarijim Avon Članovima Kluba u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.

#AvonZajedno

Slični članci

Teretana u kući – evo šta ti je sve potrebno

Ultra magazin

Kako se nositi sa teškim situacijama i osjećanjima prouzrokovanim pandemijom korona virusa

Ultra magazin

Dnevna doza relaksacije uz Ultra audio priče

Ultra magazin