Ultra Popularno

Avanturistička mini serija sa Maisie Williams stiže na Pickbox NOW!

Avanturistička miniserijaTwo Weeks to Live na Pickbox Now dolazi 11. januara. U ovoj šestodijelnoj seriji glavne uloge tumače poznate glumice Maisie Williams (Game of Thrones) i Sian Clifford (Fleabag). Nova mini serija opisana je kao akcijska kriminalistička komedija, a radnja se vrti oko žene koja kreće u tajnu misiju u čast ocu, koji je umro pod misterioznim okolnostima, dok je bila mlada djevojka.

Foto Pickbox NOW

O ČEMU SE RADI?

Maisie Williams tumači ulogu Kim Noakes, 21-godišnje djevojke koja je odrasla u potpunoj izolaciji u ruralnoj Škotskoj, pod budnim okom paranoične i (previše) zaštitnički nastrojene majke Tine, koju glumi izvrsna Sian Clifford.  Kim je opaka mlada djevojka, ali zapravo ne zna ništa o svijetu, bivajući samo s paranoičnom majkom po cijele dane. Jednog dana Kim odlazi u pub, gdje joj pokažu lažni video koji prikazuje nuklearnu eksploziju i govori o tome kako svi imaju još samo dvije sedmice života. Naravno, video je podvala, no Kim je odgojena tako da vjeruje u takve scenarije. Odluči ubiti čovjeka koji je ubio njenog oca pred njom kad je bila dijete.

Foto Pickbox NOW

DUHOVITA AKCIJA

Kritičari opisuju akcijsku dramu kao istinski duhovitu, a glumu Maisie Williams pohvaljuju ističući njenu duhovitu stranu, kao i vještine u vratolomijama. Uz akciju i avanturu, ova serija prvenstveno nas vodi u smjeru odrastanja, kao i suprotnosti između zaštitnički nastrojene majke i kćerke, koja je na svom malom putovanju tek naučila nešto o svijetu i životu.

Avanturističku mini seriju s izvrsnom Maisie Williams gledaj na Pickbox NOW od 11. januara.

Slični članci

Velika, ali tužna ljubavna priča Ave Gardner i Franka Sinatre

Ultra magazin

“Drivers License” hit na TikTok-u, zvanično je najpopularnija pjesma

Ultra magazin

TOP 5 “feel good” serija koje garantovano popravljaju raspoloženje

Ultra magazin