Ultra Popularno

Arnold Schwarzenegger i Greta Thunberg u vožnji biciklom

Prošli mjesec Arnold Schwarzenegger se ponudio da posudi svoj električni automobil Greti Thunberg, a sada je odlučio da se zajedno sa mladom aktivistkinjom provoza biciklom. Njih dvoje su se vozili oko Santa Monice, a onda je Arnold upoznao Gretu sa svojom kćerkom Christinom.
Foto: fempositive.com
Foto: fempositive.com
Foto: fempositive.com

Glumac je podijelio par fotografija na Twitteru, i rekao je da je Greta jedan od njegovih heroja. Napisao je da je bilo fantastično vidjeti svoju prijateljicu i heroja, i provozati se sa njom na biciklu, te da je bio jako uzbuđen da je upozna sa svojom kćerkom.

 

Foto: Twitter

Greta je na Twitteru prije par dana objavila da putuje istočno kroz prekrasne južne države u Americi kako bi stigla na istočnu obalu i da se nada da će naći prevoz na COP25 (konferenciju Ujedinjenih nacija o klimatskoj krizi) u Madridu.

Foto: Twitter

Naime konferencija se trebala održati u Čileu i Greta je imala organizovano putovanje, ali je otkazana zbog nestabilne situacije u Čileu i sada se održava u Madridu. Ona sada traži rješenje kako da na najekološkiji način stigne do Evrope.

 

Izvor: fempositive.com

Slični članci

Jennifer Aniston ti otkriva svoje tajne vječne ljepote

Ultra magazin

Coldplay pauzira turneju dok koncerti ne postanu “ekološki korisni”

Ultra magazin

Michelle Obama nominovana za nagradu Grammy

Ultra magazin