Ultra Popularno

Arnold Schwarzenegger i Greta Thunberg u vožnji biciklom

Prošli mjesec Arnold Schwarzenegger se ponudio da posudi svoj električni automobil Greti Thunberg, a sada je odlučio da se zajedno sa mladom aktivistkinjom provoza biciklom. Njih dvoje su se vozili oko Santa Monice, a onda je Arnold upoznao Gretu sa svojom kćerkom Christinom.
Foto: fempositive.com
Foto: fempositive.com
Foto: fempositive.com

Glumac je podijelio par fotografija na Twitteru, i rekao je da je Greta jedan od njegovih heroja. Napisao je da je bilo fantastično vidjeti svoju prijateljicu i heroja, i provozati se sa njom na biciklu, te da je bio jako uzbuđen da je upozna sa svojom kćerkom.

 

Foto: Twitter

Greta je na Twitteru prije par dana objavila da putuje istočno kroz prekrasne južne države u Americi kako bi stigla na istočnu obalu i da se nada da će naći prevoz na COP25 (konferenciju Ujedinjenih nacija o klimatskoj krizi) u Madridu.

Foto: Twitter

Naime konferencija se trebala održati u Čileu i Greta je imala organizovano putovanje, ali je otkazana zbog nestabilne situacije u Čileu i sada se održava u Madridu. Ona sada traži rješenje kako da na najekološkiji način stigne do Evrope.

 

Izvor: fempositive.com

Slični članci

Otkazani EXIT, Beerfest, Nishville i Lovefest?!

Ultra magazin

Fantastična Netflixova serija “Dark” dobila epilog

Ultra magazin

Olivia de Havilland, zvijezda zlatnog doba Hollywooda je proslavila 104 rođendan

Ultra magazin