Ultra Zanimljivo

Apple je predstavio nove funkcije za iMessage

IuteCredit
IuteCredit

Apple je predstavio neke nove funkcije za iMessage, koje će se pojaviti u novom ažuriranju za IOS 15. Twitterom kruži video koji prikazuje tačno šta možemo očekivati ​​od novih iMessage funkcija.

Pexels

Prvo, iMessage će promijeniti način na koji primamo fotografije od prijatelja i porodice. Fotografije će sada biti pretvorene u galerije radi lakšeg pregleda.

Pored toga, kada ti prijatelj ili član porodice pošalje vezu, nova funkcija nazvana „podijeljeno s vama“ sve će to spremiti na jedno mjesto na tvom uređaju da možeš čitati bilo kada. Ova funkcija će raditi i sa pjesmama, podcastima i mnogim drugim sadržajima.

IuteCredit
IuteCredit

Obavijesti će takođe izgledati drugačije, a tvoj telefon će moći prilagoditi obavještenja u prilagođeni sažetak poredan od najvažnijeg do najmanje važnog. Obavijesti će se i dalje prikazivati ​​na zaključanom ekranu kako ti ništa ne bi promaklo.

Tu je i nova funkcija koja se naziva režim “fokus”. Ako uključiš način fokusiranja, prijatelji i porodica će kad pošalju SMS znati da si možda u gužvi i nećeš odmah odgovoriti. Režim fokusa takođe će omogućiti da sakriješ aplikacije ako želiš minimalizovati ometanje.

Pogledaj neke od novih funkcija …

Slični članci

Šta kada kontejneri padnu sa broda?

Ultra magazin

Kako mačke pokazuju da smo im dragi?

Ultra magazin

Naučnici su stvorili mentol bombon koji istovremeno izbjeljuje zube i obnavlja zubnu caklinu

Ultra magazin