Ultra Moderno

Angelina Jolie u novoj kampanji za Guerlain parfem

Najnovija Guerlain kampanja sa Angelinom Jolie napokon je stigla.

U raskošnom videu, koji je snimljen u Kambodži na posjedu Angeline Jolie, glumica koja je nagrađena Oskarom, umotana je u provisnu plahtu, koja otkriva cijela leđa i njene poznate tetovaže.

“U režiji Oskarom nagrađenog kinematografa, Emmanuela Lubezkija video je snimljen je u ruralnom okruženju kambodžanskog doma Angeline Jolie”, saopštio je Guerlain.

Jolie izgleda nevjerojatno u promo kampanji, a vizuali prikazuju njenu eleganciju i prirodnu ljepotu. Video prati klasični hit “Wild Thing” grupe The Troggs, podsjećajući gledaoce na njenu smjelu i tajanstvenu stranu.

Instagram / @guerlain

Jolie već nekoliko godina sarađuje sa kompanijom Guerlain i nedavno je posjetila vodeću trgovinu ove marke na Avenue des Champs-Élysées. Glumica i rediteljka se tokom putovanja srela s Guerlainovim majstorom parfumerije Thierryjem Wasserom. Guerlain je na Instagramu podijelio fotografiju događaja i napisao: “Od 2017. godine Angelina Jolie je muza Mon Guerlain-a, novog ženskog mirisa, koji je stvorio duo Thierry Wasser i Delphine Jelk.” ⠀⠀⠀

Parfem Mon Guerlain Intense stići će u prodavnice krajem avgusta. Trenutno možete kupiti originalni miris, koji uključuje note lavande, sambaka jasmina i sandalovine.

 

Slični članci

Boho vjenčanice za mladenke slobodnog duha

Ultra magazin

Najprodavaniji kupaći kostimi na Amazonu

Ultra magazin

Sve što ti treba za savršene lokne je kaiš od bade-mantila

Ultra magazin