Ultra Popularno

Angelina Jolie otvoreno o razvodu od Brada Pitta: “Izgubila sam sebe”

Angelina Jolie otvoreno i iskreno progovara o svom razvodu od Brada Pitta. U intervjuu francuskom časopisu Madame Figaro, koji je preveo People, 44-godišnja glumica govorila je o poteškoćama s kojima je bila suočena nakon raskida.
Getty Images

Nazivajući iskustvo “komplikovanim trenutkom”, zvijezda novog filma Maleficent: Mistress of Evil je rekla: “Više nisam mogla prepoznati sebe”, dodavši, “malo sam se izgubila.” Nastavila je otkrivati ​​da se zbog raskida osjećala “manjom, gotovo beznačajnom, čak iako to nije nužno bilo očito.” Angelina je dodala: “Osjećala sam duboku i istinsku tugu, bila sam povrijeđena.”

Ali s vremenom je postupak razdvajanja omogućio glumici da se “ponovno poveže s ovom poniznošću i ovom beznačajnošću”, jer je shvatila da se “sve te stvari smire u tebi i podsjećaju te koliko imaš sreće što živiš”. Sada je, Angelina, rekla da je u “prelaznom periodu, poput povratka kući, povratka sebi”.

Angelina i Brad, 55, prvi put su se upoznali 2004. godine, na setu gospodina i gospođe Smith, prije nego što su se vjenčali 2014. Dvije godine kasnije Angelina se razvela, navodeći nepomirljive razlike. Par dijeli šestero djece – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox.

Slični članci

Sea Star i nakon odgađanja za iduću, ove godine ipak pratilo preko pola miliona fanova širom svijeta

Ultra magazin

“Dama” je nova pjesma Saše Lozara

Ultra magazin

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin