Ultra Popularno

Angelina Jolie otvoreno o razvodu od Brada Pitta: “Izgubila sam sebe”

Angelina Jolie otvoreno i iskreno progovara o svom razvodu od Brada Pitta. U intervjuu francuskom časopisu Madame Figaro, koji je preveo People, 44-godišnja glumica govorila je o poteškoćama s kojima je bila suočena nakon raskida.
Getty Images

Nazivajući iskustvo “komplikovanim trenutkom”, zvijezda novog filma Maleficent: Mistress of Evil je rekla: “Više nisam mogla prepoznati sebe”, dodavši, “malo sam se izgubila.” Nastavila je otkrivati ​​da se zbog raskida osjećala “manjom, gotovo beznačajnom, čak iako to nije nužno bilo očito.” Angelina je dodala: “Osjećala sam duboku i istinsku tugu, bila sam povrijeđena.”

Ali s vremenom je postupak razdvajanja omogućio glumici da se “ponovno poveže s ovom poniznošću i ovom beznačajnošću”, jer je shvatila da se “sve te stvari smire u tebi i podsjećaju te koliko imaš sreće što živiš”. Sada je, Angelina, rekla da je u “prelaznom periodu, poput povratka kući, povratka sebi”.

Angelina i Brad, 55, prvi put su se upoznali 2004. godine, na setu gospodina i gospođe Smith, prije nego što su se vjenčali 2014. Dvije godine kasnije Angelina se razvela, navodeći nepomirljive razlike. Par dijeli šestero djece – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox.

Slični članci

Povratak na Bel Air: Will Smith razvija Fresh Prince spinoff

Ultra magazin

Scarlett Johansson i Adam Driver u emotivnom traileru za Marriage story

Ultra magazin

Katy Perry živi svoju bajkersku fantaziju u spotu za novi singl ‘Harleys in Hawaii’

Ultra magazin