Ultra Popularno

Alicia Keys pokreće liniju za njegu kože s kompanijom E.l.f.

Alicia Keys je još jedna zvijezda koja ulazi u kozmetičku industriju. Devet mjeseci radi na projektu koji će biti lansiran iduće godine u saradnji sa omiljenim drogerijskim brendom, kompanijom E.l.f., kako bi kreirala lifestyle beauty brend fokusiran na wellness i njegu. Kolekcija proizvoda za njegu kože i wellness proizvoda će biti cruelty free (neće biti testirana na životinjama).

Instagram/@aliciakeys

“Kao vrhunac ličnog putovanja Alicie Keys u njezi kože i njena strast za unošenje svjetlosti u svijet, ova linija će omogućiti muzičarki da dodatno istražuje razgovore o unutrašnjoj ljepoti, wellnessu i povezanosti”, napominje se u saopštenju. “Sa inkluzivnim gledištem, autentičnim glasom i linijom proizvoda za njegu kože, dermatoloških proizvoda, bez okrutnosti, brend želi donijeti novi smisao ljepoti poštujući rituale u našem svakodnevnom životu.”

Prošle godine Keys je na svojoj Youtube stranici pokazala rutinu noćne njege kože. “Lice mi je vrlo sklono aknama, tako da sam fanatik u čišćenju lica. Ne mogu jednostavno koristiti bilo šta”, kaže ona. Dala je i savjete i trikove kako koristiti ružinu vodu, masirati lice i kako se odmarati na kraju dugog dana.

Još 2016. godine, muzičarka i autorka najprodavanijih hitova, napisala je pismo objašnjavajući zašto se zalaže za stil života bez šminke. “Svaki put kad bih napustila kuću, brinula bih se, ako nisam našminkana. To su bile nesigurne, površne, ali iskrene misli. I sve se to, na ovaj ili onaj način, previše temeljilo na onome šta drugi ljudi misle o meni”, napisala je tada.

Slični članci

Tajna – Nova miniserija po istinitom događaju

Ultra magazin

Taylor Swift nadmašila Whitney Houston i postavila novi rekord američke top liste

Ultra magazin

Katy Perry prozvala ‘popularnu zabludu’ o porodiljskom odsustvu

Ultra magazin