Ultra Popularno

Aleksandra Radović predstavila novi ljetni hit „Ne volim te“! (Video)

Regionalna pop diva Aleksandra Radović predstavila je publici svoj novi ljetni singl „Ne volim te“! Nakon posljednjeg velikog hita „Ljubavi moja“, vjerna Aleksandrina publika na novi je singl čekala više od godinu dana, ipak složićemo se–zaista je vrijedilo! Singl „Ne volim te“ prati i originalni video spot u čijem su nastanku učestvovali Aleksandrini fanovi svih generacija iz cijelog regiona!

Foto Tedora Grkinić

Iza nove, radiofonične i totalno zarazne brze pjesme „Ne volim te“ stoji  provjereni autorski tim, kojeg čine Darko Dimitrov kao autor muzike i aranžmana, dok je stihove pisala Aleksandra Radović, zajedno s Milanom Radulovićem-Laćom.

„Ovo je zaista jedna prava i iskrena ženska pjesma. Uz snažnu poruku koju ćete lako prepoznati u stihovima, pjesmu nosi i zarazan groove koji vas “vozi”, već na prvo slušanje. Iako ze zove ‘Ne volim te’, ona nosi svojevrsnu radost i svojom porukom potiče nas da se odvažimo potruditi i izboriti za pravu ljubav“, tumači Aleksandra koja ovim singlom ujedno najavljuje i svoj peti po redu, dugoočekivani album, koji će svjetlo dana ugledati krajem 2019. godine.

Foto Tedora Grkinić

Na pitanja znatiželjnika koje je odmah zanimalo da li je nova pjesma Aleksandre Radović nekome posvećena, Aleksandra odgovara: „Nije toliko važno da li je posvećena nekoj konkretnoj osobi. Suština moje nove pjesme najbolje se ocrtava u stihu ‘Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam’! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni izaći svoje zone komfora i boriti se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vrijeme postala najmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju!“ naglašava  Aleksandra, a ne skriva ni sa kolikim je užitkom radila na novom singlu.

„Moja saradnja s Darkom Dimitrovim i ovim autorskim timom traje već punih 13 godina, od mog drugog studijskog albuma, ali svaki novi singl kojeg zajedno stvaramo za mene je svjež i iznova uzbudljiv izazov. Ovaj singl je najbolja potvrda  naše kreativne sinergije! Pjesma je nastala praktično za jedan vikend, s takvom lakoćom i dobrom vibrom, taman da vam uljepša ljetne mjesece“, ističe  Aleksandra Radović, a njen singl „Ne volim te“ upravo puni radijski eter u regionu, uz premijere u Srbiji, ali paralelno i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Foto Tedora Grkinić

Singl prati i novi video spot zanimljive art produkcije, koji je sniman na više lokacija u Beogradu, a čija je 24-satna premijera započela danas, 8. juna, tačno u podne na službenom Youtube kanalu Aleksandre Radović.

U ovaj neobičan i originalan video spot, na Aleksandrin poziv na Instagramu, u spot su se uključili i brojni fanovi iz cijelog regiona, koji su nekoliko dana slali svoje fan video klipove, koji prvenstveno prikazuju stvaran život i fanove u njihovim realnim životnim situacijama, u najrazličitijim trenucima, kako pjevaju i plešu uz Aleksandrine pjesme, na poslu, kod kuće, sa porodicom, u parku, zanimljivo je istaknuti da su njihovi originalni snimci minimalo  uređivani kako bi dočarali realnost i jedinstvenost svakog videa.

„I pjesma, ali i simpatičan, realističan video spot koji je prati, zaista pokazuju da u nama ljudima uvijek treba postojatii ona istinska životna iskra, ona dječja radost u srcu, bez obzira na ono sto nam život daje, nekada gorko, nekada slatko – a na nama je da za tom radošću posegnemo!“ zaključuje Aleksandra, pred kojom je sve do septembra vruće, radno ljeto, sa mnogobrojnim koncertima i velikom ljetnom turnejom. Prva prilika da uživamo u live nastupu Aleksandre Radović pruža nam se već 12. jula u Budvi, na glavnom trgu, u Starom gradu.

Uživaj u novom singlu Aleksandre Radović!

Slični članci

Poznati košarkaš Kobe Bryant poginuo u helikopterskoj nesreći

Ultra magazin

Razlog zašto Kate Middleton možda neće nositi novu haljinu na dodjelu nagrada BAFTA

Ultra magazin

Glumac Robert Downey Jr. prelazi na veganski način ishrane

Ultra magazin