Ultra Popularno

Aleksandra Radović: Hitovi se ne planiraju

Aleksandra Radović, čiju karijeru su obilježili veliki pop hitovi, otkrila je da ni sama ne zna recept za hit pjesmu, te da mnogo faktora utiče na to da li će se određena pjesma dopasti publici.

Foto Andreja Damnjanović

Prošlog mjeseca slušaoci Naxi radija iz Beograda proglasili su Aleksandru Radović za pjevačicu godine, a ona se sada na društvenim mrežama pohvalila uspjehom jedne od pjesama sa novog albuma koji je 14. februara objavio PGP – RTS. Povodom više od 2 miliona slušanja pjesme “Ne Hvala” na YouTube-u, Aleksandra se na svom Instagram profilu zahvalila publici i napisala da se hitovi ne planiraju.

“Skoro svaka pjesma krije neku priču, a “Ne Hvala” se poslednja “ušunjala” na album “Predvorje Života” baš kao ” Beskrajno” na album “cARstvo”… I tako smo još jednom potvrdili onu priču da se hitovi ne planiraju, jednostavno se dogode”, napisala je Aleksandra i tagovala autore pjesme Dušana Alagića, Aleksandru Milutinović i Mahira Sarihodžića.

Foto Andreja Damnjanović

Iako mnogo misle da pop scena u regionu nije toliko plodonosna i da je veća pažnja publike na nekim drugim žanrovima, to se ne može reći i za Aleksandru, čije pjesme na YouTube-u bilježe milione pregleda. Pjesma “Beskrajno” ima više od 10 miliona pregleda, hitovi “Živeo kraj” i “Ljubavi moja” 9 i 6 miliona, a “Ne Hvala” bilježi već više od 2 miliona slušanja.

Slični članci

Tajna – Nova miniserija po istinitom događaju

Ultra magazin

Taylor Swift nadmašila Whitney Houston i postavila novi rekord američke top liste

Ultra magazin

Katy Perry prozvala ‘popularnu zabludu’ o porodiljskom odsustvu

Ultra magazin