• Home
  • Ultra Popularno
  • Aktiviraj Pickbox NOW paket do 31. oktobra i gledaj besplatno do 30.12.2019.
Ultra Popularno

Aktiviraj Pickbox NOW paket do 31. oktobra i gledaj besplatno do 30.12.2019.

Najpouzdaniji i najbrži optički internet u zemlji, TV sadržaji za svakog uz najmodernije TV funkcionalnosti, neograničeni razgovori i najbolji uređaji uz mogućnost kupovine na rate, samo su dio onog što dobijaš uz m:tel TV Pakete.

Pored svega navedenog, svi korisnici TV Paketa, do 30.decembra 2019.godine mogu da uživaju i u bogatim filmskim i serijskim sadržajima Pickbox NOW videoteke bez naknade.

Izaberi između vrhunske akcije, nezaboravne drame ili napetog trilera i provedi jesen uz najkvalitetniji filmski sadržaj na Pickbox NOW promo. U oktobru te čeka premijera odlične britanske detektivske serije “Baptiste” i 6.sezona uspješne američke serije “Power”.

Sve što je potrebno jeste da u toku oktobra 2019, putem svog m:tel TV upravljača odabereš opciju IPTV Shop i u okviru dodatnih videoteka aktiviraš Pickbox NOW promo.

U videoteci te, između pomenutih, očekuju i sljedeće serije: “Stranci”, “Ulov”, “Crvene sjenke”, “Obmana”, “Povratak u život”, “Krv”, “Rivijera”, “Vikinzi”, “Kondor”, “Let heroja”, te mnoge druge. Tu su i neodoljivi crtaći za najmlađe, kao i svjetski poznati filmski klasici za sve generacije i ukuse.

A za one kojima je potreban novi TV ili neki drugi dodatni uređaj poput Play Station-a sa igricom Fifa 2019 i dva džojstika, preporučujemo kupovinu uređaja na rate bez kamata.

Dodatne informacije potražite na adresi www.mtel.ba ili pozivom na broj telefona 0800 50 000.

 

 

Slični članci

Sea Star i nakon odgađanja za iduću, ove godine ipak pratilo preko pola miliona fanova širom svijeta

Ultra magazin

“Dama” je nova pjesma Saše Lozara

Ultra magazin

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin