• Home
  • Ultra Popularno
  • Aktiviraj Pickbox NOW paket do 31. oktobra i gledaj besplatno do 30.12.2019.
Ultra Popularno

Aktiviraj Pickbox NOW paket do 31. oktobra i gledaj besplatno do 30.12.2019.

Najpouzdaniji i najbrži optički internet u zemlji, TV sadržaji za svakog uz najmodernije TV funkcionalnosti, neograničeni razgovori i najbolji uređaji uz mogućnost kupovine na rate, samo su dio onog što dobijaš uz m:tel TV Pakete.

Pored svega navedenog, svi korisnici TV Paketa, do 30.decembra 2019.godine mogu da uživaju i u bogatim filmskim i serijskim sadržajima Pickbox NOW videoteke bez naknade.

Izaberi između vrhunske akcije, nezaboravne drame ili napetog trilera i provedi jesen uz najkvalitetniji filmski sadržaj na Pickbox NOW promo. U oktobru te čeka premijera odlične britanske detektivske serije “Baptiste” i 6.sezona uspješne američke serije “Power”.

Sve što je potrebno jeste da u toku oktobra 2019, putem svog m:tel TV upravljača odabereš opciju IPTV Shop i u okviru dodatnih videoteka aktiviraš Pickbox NOW promo.

U videoteci te, između pomenutih, očekuju i sljedeće serije: “Stranci”, “Ulov”, “Crvene sjenke”, “Obmana”, “Povratak u život”, “Krv”, “Rivijera”, “Vikinzi”, “Kondor”, “Let heroja”, te mnoge druge. Tu su i neodoljivi crtaći za najmlađe, kao i svjetski poznati filmski klasici za sve generacije i ukuse.

A za one kojima je potreban novi TV ili neki drugi dodatni uređaj poput Play Station-a sa igricom Fifa 2019 i dva džojstika, preporučujemo kupovinu uređaja na rate bez kamata.

Dodatne informacije potražite na adresi www.mtel.ba ili pozivom na broj telefona 0800 50 000.

 

 

Slični članci

Povratak na Bel Air: Will Smith razvija Fresh Prince spinoff

Ultra magazin

Scarlett Johansson i Adam Driver u emotivnom traileru za Marriage story

Ultra magazin

Katy Perry živi svoju bajkersku fantaziju u spotu za novi singl ‘Harleys in Hawaii’

Ultra magazin