Ultra Popularno

Adele se našalila na račun svoje kilaže u emisiji SNL

Adele se našalila u vezi sa svojim nedavnim gubitkom kilograma i rekla obožavaocima da njen novi album još nije gotov, dok je vodila američku humorističnu emisiju Saturday Night Live.

Will Heath/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

“Znam da izgledam zaista, zaista drugačije od kad ste me zadnji put vidjeli”, rekla je 32-godišnjakinja dok je izlazila na scenu. “Ali zapravo, zbog svih Covid ograničenja … morala sam putovati lagano i mogla sam ponijeti samo polovicu sebe”, našalila se. “A ovo je polovica koju sam izabrala.”

U svom uvodnom monologu, Adele je rekla da je “apsolutno oduševljena” što je dio emisije koja je “pokrenula njenu karijeru u Americi, prije 12 godina”.

“Bila sam gost još 2008. godine kada je Sarah Palin gostovala s Tinom Fey”, objasnila je, “pa je očito nekoliko miliona ljudi bilo spremno da to gleda. I ostalo je sada istorija.”

Ta je epizoda bila najbolje ocijenjeno izdanje SNL-a u posljednjih 14 godina, a Adelina izvedba Chasing Pavements i Cold Shoulder od nje je preko noći stvorila zvijezdu.

Dan nakon nastupa Adele, njen debitantski album 19 zauzeo je prvo mjesto na iTunes listi, dok se Chasing Pavements popeo na Billboardovu listu sa broja 46 na 11, dajući zvijezdi prvi američki hit.

Zvijezda je subotnju emisiju posvetila radnicima koji su na prvim linijama u borbi protiv Covid-19, od kojih su neki bili pozvani u socijalno distanciranu publiku u New Yorku.

Slični članci

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’

Ultra magazin

5 novih serija koje dolaze na Netflix u decembru

Ultra magazin

Glumica Kristen Stewart se priprema za ulogu princeze Diane u novom filmu Spencer

Ultra magazin