Ultra Moderno

8 torbi koje svaka žena treba da ima

I dok se naš stil i potrebe mijenjaju s vremena na vrijeme, prava investicija može da uštedi vrijeme i novac. Da ne spominjemo da je pametna kupovina ključ za održiviji način oblačenja. Ali na kraju krajeva, svi mi volimo da miješamo stilove i da imamo različite izbore pri odabiru odjeće, zato, isto kao i pri kupovini cipela, “basic” modeli su najbolji način da kreiraš sjajan repertoar aksesoara koji će ići sa bilo kojim stilom. Dakle, ako razmišljaš o kreiranju sopstvene kapsula kolekcije torbica ovo je naš izbor.
harpersbazaar.com.au
Rebrasta torbica (Quilted Bag)
Trik za prepoznavanje investicije od zaljubljenosti je kada pogledaš stilove iz prošlosti koji su još uvijek aktuelni. Za mnoge od nas, čak i kada su u  kombinaciji sa nekim zaista “očajnim” kombinacijama iz davnih 2000-ih godina, rebrasta torbica kao što je Chanel Quilted Bag, ili bilo koja pristupačnija varijanta inspirisana istom, je jednostavno “must” u ormaru.
harpersbazaar.com.au
Tote torba
Neophodna za svakoga ko ne izlazi iz kuće bez najvažnijih sitnica, bilo da se radi o knjizi, džemperu za ne daj bože, sklopivom kišobranu ili flašici sa vodom, uvijek će ti biti drago što si je kupila. Zbog svoje veličine ponekad može izgledati kao da te “progutala”, pa se uvijek odluči za življu boju ili model koji ima teksturu.
harpersbazaar.com.au

Torbica na rame

Ovaj model je idealan za svaki dan, kako za odlazak na posao tako i za ručak u gradu sa prijateljicama. Ovaj model nikada ne izlazi iz mode, tako da preporučujemo ako ti se neki model baš  posebno svidi, a košta malo više nego što si planirala da potrošiš, da se ipak dlučiš za njega jer se radi o “vječnom” modelu. Neutralne boje su uvijek dobar izbor.

harpersbazaar.com.au

Večernja torbica

U zavisnosti od tvog stila života, večernja torbica je uvijek dobra investicija i nije na odmet imati je u ormaru. Iako sve više modnih brendova briše linije između dnevnih i večernjih kombinacija, ovi stilovi više ne moraju da budu ograničeni samo na veče, što znači da je možeš koristiti u svakoj prilici, čak i ako nisi noćni tip.

harpersbazaar.com.au

Bucket torba

Mnogi dizajneri se igraju sa svojim viđenjem ovog modela torbe, ali ovo je klasičan model koji je uvijek dobrodošao u ormar. Ljepota ovog modela je, ne samo u tome što je dovoljno velika da u nju stane sve što ti treba, već generalno ima kaiševe koji se prilagođavaju tvojim potrebama. Veoma šik i u isto vrijeme funkcionalna torba sa kojom ne možeš da pogriješiš.

harpersbazaar.com.au

Platnena torba (ceker)

Ne samo da su nevjeovatno udobne, već su i dizajneri i high street brendovi počeli da prave svoje modele ovih torbi koji su zaista nevjerovatni. Ovu torbu možeš da nosiš na plažu, u šetnji gradom, pa čak i da je nosiš u torbi i da je iskoristiš u kupovini namirnica i da uvijek izgledaš šik.

harpersbazaar.com.au

Pouch torba

Zahvaljujući lukuznom brendu Bottega Veneta, ova torba je krunisana kao nova “pismo” torba. Jednostavno izaberi što življu boju, smjesti je ispod ruke i u sekundi ćeš dobiti glamurozan izgled.

harpersbazaar.com.au
Najsvestraniji model torbe koji postoji je definitivno crossbody torba koja besprijekorno izgleda kako sa dnevnim tako i sa večernjim kombinacijama, a odlično se kombinuje sa neformalnim komadima odjeće kao i sa svečanijim. Ako ti treba samo jedna torbica odluči se za ovu i nećeš pogriješti.

Slični članci

Budi u trendu probaj maskare u bojama

Ultra magazin

Pet trendova nakita ravno sa pista za proljeće 2021. godine

Ultra magazin

Modne objave Anne Hathaway su glamur koji nam trenutno nedostaje

Ultra magazin