Ultra Zanimljivo

8 najboljih aplikacija za pronalaženje jeftinih letova

Rezervacija leta nije baš zabavna. Uzbudljivi dio dolazi poslije – planiranje, raspoloženje, putovanje – kojem se najviše radujemo. Ali prvo, moramo pronaći pristupačan način da dođemo do lokacije. Pronalaženje jeftinih letova, obično uključuje beskonačno pretraživanje interneta. Dakle, uzećemo svaku pomoć koju možemo dobiti.

Foto: Unsplash

Potraga za vrhunskim letovima bi trebala početi preliminarnom potragom za najboljim “alatom” za njihovo pronalaženje. Sa naizgled gomilom aplikacija na dohvat ruke, pronašli smo najbolje. Uostalom, što je više novca ostalo u našim novčanicima za putovanja, to bolje. Ovih osam aplikacija će vam pomoći da otkrijete najjeftinije letove, direktno na vašem telefonu – a pri tom su besplatne.

Hopper

Ova klasična putna aplikacija, pretražuje internet za sve moguće letove. Pored ponude po najboljim cijenama, Hopper predviđa kako će se cijene kretati, tako da znamo kada kupiti kartu.

Skyscanner

Uz nula naknada za rezervaciju, ova aplikacija je zaista odlična i jednostavna za korištenje. Skyscanner pametno prati vaše omiljene rute letenja, pazeći da vas upozori kada se promijeni cijena. Moći ćete prilagoditi svoju pretragu kako biste suzili rezultate na letove koji zapravo imaju smisla za vas. I ne samo to, aplikacija vam takođe omogućava da sačuvate svoje letove, tako da možete da ih razmotrite prije nego što konačno kupite kartu.

Justfly

Još jedna besplatna aplikacija, koja omogućava korisnicima da uporede ponude letova za preko 150 avio kompanija. Baza podataka se stalno ažurira, tako da možete biti sigurni da su najjeftinije cijene ispravne.

Cheapflights

Poređenje aviokompanija za najjeftinije letove je odlično, ali još je bolje kada znamo koji dani su najjeftiniji za let do odredišta. Cheapflights ovo radi sa malim kalendarom, čineći rezervisanje letova laganim za putnike sa malo fleksibilnosti. Nakon što filtrirate sve prema vašim željama, aplikacija će vas poslati na lokaciju aviokompanije da biste sve obavili i pokrenuli.

CheapOair

Želite svog ličnog turističkog agenta u džepu? CheapOair će pratiti vaše najbolje letove besplatno, bez reklama. Možete se pobrinuti za većinu detalja u aplikaciji, kao što je odabir mjesta za sjedenje i dodavanje / plaćanje za prtljag. Imate pitanje? Samo se raspitajte kod jednog od njihovih stručnjaka za putovanja za dodatnu lakoću.

Jetradar

Jetradar vam omogućava da pregledate ponude letova na mapi, jer možda niste sigurni gdje želite da idete. Označite svoje favorite i kasnije provjerite da li se cijena promijenila u vašu korist, ili dopustite Jetradaru da vas obavijesti, jer je dizajniran za takve stvari. U svakom slučaju, biće vam mnogo bliže odredištu.

Skiplagged

Skiplagged nudi opciju “skriveni grad” kada pretražuje pristupačne letove. Oni rade i sve ostale stvari, uključujući filtriranje, upozorenja, itd., Ali još uvijek smo opsjednuti ovim skrivenim aspektom.

Kiwi

Niste sasvim sigurni gdje želite da idete? Nema problema. Kiwi vam omogućava da pretražujete “svuda” kao odredište, pokazujući vam ponude od, pa, svuda. Kao bonus, ova aplikacija ima funkciju Kiwi NOMAD, u kojoj možete pretraživati višestruke izlete. Jedan od najsjajnijih dijelova Kiwija je kalkulator prtljage (svojevrsne). Tačka fotoaparata vašeg telefona u aplikaciji će vam pomoći da utvrdite da li vaš prtljag može proći bez dodatnih troškova ili biste trebali izvaditi taj dodatni par cipela.

Napomena: Kiwi aplikacija je dostupna samo za iOS korisnike.

 

Izvor: popsugar.com

Slični članci

Zalutali mačak je u vatrogasnoj stanici pronašao svoj dom i svi ga obožavaju!

Ultra magazin

Pospane pčelice – nešto najljepše što ćeš danas vidjeti!

Ultra magazin

Plivačice su sinhronizovanim plesom u bazenu punom plastike, poslale snažnu poruku!

Ultra magazin