Ultra Moderno

8 modernih frizura za kratku kosu

Nakon svih ovih dana u kući i sa podignutom kosom, sa samo jednom šnalom, sada kada se život polako vraća u normalu malo si se ulijenila i nisi baš raspoložena da promijeniš formulu?  Ako je tako, nisi sama. Kako bi prelaz bio što bezbolniji odlučili smo se da ti predložimo seriju frizura koje su veoma jednostavne, ali su elegantne i dobro će ti doći, posebno ako imaš kratku kosu i nemaš ideju šta da radiš. Nijedna od ovih frizura nije komplikovana. Ne moraš da budeš stručnjak, sve što ti treba je par šnalica, malo seruma za oštećenu kosu, traka, i šnala sa ukrasima. Sve je u detaljima...
© Leticia Díaz
Niska punđa koja spašava svaku situaciju

Ova frizura se pravi lako i brzo, a veoma je elegantna i možeš da dodaš šnale i detalje kakve poželiš. Sve što treba da uradiš je da napraviš razdjeljak na sredini, niski repić i uviješ kosu oko njega. Veoma je jednostavno, ali sa bijelom košuljom i crvenim karminom je 100% sofistikacija.

© Carola de Armas
Repić sa šiškama

Ova frizura je savršena ako imaš mikro bob. Sve što treba da uradiš je da počešljaš šiške kao i obično i natapiraš gornji dio kose. Nako toga napravi ultra jednostavan niski repić i gotovo!

© Leticia Díaz
Niski rep

Ovo je najjednostavnija frizura na svijetu, ali ćeš izgledati kao da si sišla sa modne piste. Napravi razdjeljak na sredini, dobro se počešljaj i stavi serum za kosu, kako bi izbjegla da izgleda oštećeno. Zaveži rep nisko i to je to.

© Leticia Díaz
Sa mašnom sve je ljepše

Ako prethodnoj frizuri dodaš mašnu možeš da je kombinuješ sa omiljenom malom crnom haljinom i seksi štiklama, i spremna si za izlazak.

© Leticia Díaz
Neformalna punđa

Neformalna? Umjesto zaglađene punđe sa gelom ili lakom za kosu, ova je laganija i opuštenija. Prvo napravimo lagani rep (da ne zeteže). Napravimo pundžu i dopustimo da nam nekoliko pramenova pobjegne. Rezultat je lagan i pun vitalnosti.

© Carola de Armas
Povratak 90-ih

Kako bi izgledalo autentično, važno je da, osim što treba da napraviš polurep sakupljajući kosu sa obe strane lica, pustiš pramenove da slobodno padaju. Upravo onako kako smo nosili devedesetih!

© Leticia Díaz
Vrhovi prema vani

Dosadni paž? Nema govora o tome! Uzmi peglu za kosu i jednostavno pređi preko vrhova prema vanjskoj strani. Brzo i jednostavno. Izgledaćeš kao da si upravo izašla iz frizerskog salona.

© Carola de Armas
Mokra frizura

Nakon što opereš kosu, ukloni suvišnu vlagu i potrudi se da se potpuno ne osuši. Počešljaj kosu unazad, nanesi proizvod koji ti najviše odgovar (gel, vosak, lak), i gotovo.

Slični članci

Vans i National Geographic lansiraju kolekciju patika s čuvenim naslovnicama magazina

Ultra magazin

Novitet iz AVON-a: Prvi unisex parfemi, neodoljivi “Attraction One” mirisi

Ultra magazin

Halle Berry preporučuje odličnu prirodnu masku za sjajnu kožu

Ultra magazin