Ultra Popularno

7 novih evropskih serija na Pickboxu koje vrijedi pogledati!

Uzbudljive, napete, zanimljive, nove i dolaze iz Evrope. Ovih sedam evropskih serija, koje se mogu gledati na Pickboxu, mogle bi te ugodno iznenaditi! Velika prednost je što Pickbox ima titlove, pa ako kojim slučajem ne znaš španski, ruski ili norveški, to neće predstavljati poseban problem. Sigurni smo da ćeš uživati! 

Foto PR Pickbox

Druga strana fudbala (Todo por el juego)

Druga strana fudbala (Todo Por el Juego) inspirisana je istinitim događajima i temelji se na vrlo zanimljivoj knjizi Fudbal nije takav, koju je 2014. napisao predsjednik španske La Lige Javier Tebas. U njoj opisuje sve što se u fudbalu događa iznutra, ili drugim riječima, opisana je mračna strana ovog sporta.

Foto PR Pickbox

Crvena kraljica (Krasnaya koroleva)

Biografska serija Crvena kraljica (Krasnaya Koroleva) priča je o djevojci Regini Zbarskaji, koju tumači Ksenija Lukjančikova. Ova serija snimana je u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji, te je u pitanju priča o jednoj od najpoznatijih, ali i najtajanstvenijih sovjetskih manekenki o čijem uzbudljivom životu kruže razne teorije: od toga da je bila povezana s KGB-om, pa sve do nerazjašnjenih okolnosti njene smrti.

Foto PR Pickbox

Znam ko si (Se quien eres)

Ugledni advokat Juan Elias probudi se nakon saobraćajne nesreće zadobivši amneziju od teških povreda. Uskoro otkriva da je osumnjičen u istrazi nestanka vlastite nećakinje, ujedno i svoje studentice kojoj predaje na fakultetu, Ane Saure. Istraga nestanka dovede do sukoba dvije moćne porodice, a na površinu će izaći brojne tajne iz prošlosti za koje su svi smatrali da su odavno zaboravljene. Nevjerovatno napeto i mračno iskustvo, sa hrpom neočekivanih obrta!

Foto PR Pickbox

Krvno srodstvo (Next of Kin)

Napeta britanska serija preispituje mnoge probleme modernog doba, poput terorizma, ulozi Islama u Evropi i porodičnih vrijednosti koje se mijenjaju. Zaplet počinje tako što istog dana kada se dogodi teroristički napad u Londonu, doktorica Mona Harcourt sazna da je njen brat Kareem otet na povratku u Veliku Britaniju iz humanitarne klinike u kojoj je radio u Lahoreu. Užas koji Mona i njena porodica proživljavaju poveća se kad se uključi policijska antiteroristička jedinica koju zanima Kareemov sin Danny, kojeg niko nije vidio na fakultetu već dva mjeseca. Mona odluči da pronađe Dannyja prije policije.

Foto PR Pickbox

Istina (La Verdad)

Inrigantna, mračna i napeta španska serija vrti se oko djevojke Paule Garcíje. Ona je unuka jednog od najvažnijih bankara u Španiji i nestala je prije devet godina. Sada već 17-godišnjakinja, iznenada se pojavi nakon bijega iz užasnog seksualnog ropstva. U policijskoj stanici odbija da razgovara s bilo kim, osim sa Marcosom Eguíjom, mladim policajcem zaduženim za njen slučaj. Dok se njena porodica pokušava priviknuti na njen povratak, novinar Lalo Ruiz uporno tvrdi da Paula nije ona za koju se predstavlja. Policija i dalje neuspješno radi na slučaju, a Paula je previše isprepadana od svega šta je preživjela da bi mogla pomoći u istrazi. Njen povratak pokazaće se većom zagonetkom od njenog nestanka.

Foto PR Pickbox

Siva zona (Greyzone)

Siva zona je serija koja pripada novom valu danskih dramskih serija, koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandi noira. Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija, Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, ali ipak u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler, zbog kojeg nećeš moći prestati gledati ovu skandinavsku poslasticu.

Foto PR Pickbox

Agatha Christie: Ubistva po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders)

Najnovija serija o Poirotu, kojeg glumi fenomenalni John Malkovich nam stiže na Pickbox! Godina je 1933. i ubica hara Britanijom, i to željezničkom mrežom. Metodičan je i na mjestima zločina ostavlja svoj znak. Poirot, koji je ispao iz milosti Scotland Yarda, hvata se u koštac sa opasnim suparnikom, dok su mu na testu i autoritet i integritet.

Isprobaj Pickbox prvih mjesec dana besplatno i uživaj u ovim serijskim poslasticama!

Slični članci

Gigi Hadid želi da izmjeni zakon o autorskim pravima zbog svog Instagram profila

Ultra magazin

HBO miniserija Years and Years je Black Mirror sa srcem

Ultra magazin

Sve ono što ne smiješ propustiti na ovogodišnjem Mostar Summer Festu!

Ultra magazin