• Home
  • Ultra Popularno
  • 6. sezona serije Line of Duty, ekskluzivna premijera 20. septembra na Pickbox TV
Ultra Popularno

6. sezona serije Line of Duty, ekskluzivna premijera 20. septembra na Pickbox TV

IuteCredit
IuteCredit

Serija Na dužnosti (Line of Duty) najgledanija je britanska serija čitavog prošlog desetljeća. Smatra se draguljem britanske kinematografije jer donosi kompleksne i zanimljive priče. Svaka nova epizoda bolja je od prethodne i gledaoce vodi u svijet koji neće moći prestati gledati – a sada nas ekskluzivna premijera šeste sezone očekuje na Pickbox TV kanalu od 20. septembra!

serija line of duty

Seriju možete pratiti od ponedjeljka do petka u terminu od 21:00, a u ponedjeljak 27.9. emitujemo zadnje dvije epizode serije jednu za drugom. Britanska krimi serija Na dužnosti (Line of Duty) proglašena je najboljom dramskom serijom, a glavni glumac Adrian Dunbar osvojio je titulu najboljeg glumca na 23. dodjeli TV Choice Awardsa.

Spektakularni glumci

U glavnim su ulogama su Adrian Dunbar (Sky bandits, The General, Star Wars) , Martin Compston (Doomsday, Death in Paradise) i Vicky McClure (Broadchurch, This is England). Adrian Dunbar osvojio je nagradu za najboljeg glumca u seriji, što pokazuje koliko su spektakularni glumci koji su zaslužni za kompleksne likove. S lakoćom će vas uvući u svoju borbu protiv kriminala i korupcije!

IuteCredit
IuteCredit

U šestoj sezoni, glumačkoj postavi priključuje se fenomenalna glumica Kelly McDonald (Trainspotting, No Country For old Men, Boardwalk Empire).

Uzbudljiva i napeta, serija je prepuna šokantnih obrta i inteligentnih zločinaca za koje se najmanje očekuje da krše zakon. Jednom kad je počnete gledati, gotovo da je nemoguće da vas ne očaraju likovi i policijske priče i zločini.

serija line of duty

Šesta sezona gledanija nego prethodne

Osim činjenice da je ovo jedna od najgledanijih serija na svijetu, i kritičari imaju samo riječi hvale, posebno za šestu sezonu. The Guardian piše kako je serija “jednako dobra kao i prije, ako ne i najbolja dosad”. The Daily Telegraph ističe kako ima sve vrline koje bi i trebala imati – napeta je od početka do kraja.

Golema baza fanova

Nagrađivana britanska policijska serija ima golemu bazu fanova zahvaljujući uspješnom spoju uzbudljivih i napetih scena, nepredvidljivih obrta i izvrsnih glavnih glumaca.

Što čekate? Ekskluzivnu premijeru šeste sezone serije Na dužnosti (Line of Duty) gledajte samo na Pickbox TV kanalu od 20. septembra u terminu od ponedjeljak do petka u 21:00h!

Slični članci

Katy Perry objavila obradu klasika grupe Beatles “All You Need Is Love”

Ultra magazin

Halloween party u Delta Planetu 30. i 31. oktobra

Ultra magazin

Film Dune osvojio kino blagajne, a stižu i prve recenzije filma

Ultra magazin