Ultra Zanimljivo

6 razloga da uživaš u sezoni Lava do 22. avgusta

IuteCredit
IuteCredit

Svakih 30 dana, Sunce posjeti novi horoskopski znak. Tokom ove “sezone Lava” svi osjećaju življu i lepršaviju energiju ovog znaka, bez obzira koji ste znak i podznak. Sezona Raka nam je bila možda previše emotivna, plačljiva, sjetna, dramatična i romantična, ali sada je vrijeme za glamur, zabavu, samopouzdanje i sjaj! Sada je vrijeme da stanemo isred reflektora i zasijamo najiskrenijim željama, ciljevima, strastima… jer Lav je showman, on voli pažnju, slavu, scenu, glamur i blještavilo! Znakom Lava vlada Sunce, dakle on zaista sija i daje život, doslovno, kao i Sunce. Pod vladavinom smjelog i samopouzdanog Lava, možemo ponovo početi koristiti svoje unutrašnje glasove, svoj stav, svoje talente, svoje znanje i vještine. Predstavljamo ti 6 razloga, da uživaš u sezoni Lava do 22.08.2021. godine i da uveličaš veličanstvenu energiju u simbolici Lava!

Ultra magazin

Ispričajte svoju priču, ali i dopustite drugima da ispričaju svoju priču!

Sav svijet je kao velika scena dok je Sunce u Lavu, zato pametno iskoristite ovo vrijeme sezone Lava! Ostavite nezaboravan utisak šta god da radite. Otkrijte svoje nove talente, hobije, vještine, znanja, pokrenite svoje ciljeve i želje. Strast će biti pokretačka snaga gotovo svega što radite. Lavova energija može nas ponekad natjerati da izađemo iza kulisa. Koristite njuh Lava za moćno vođstvo, ali pobrinite se da svako ima svoje mjesto, nemojte ugroziti ili uvrijediti druge drage ljude oko sebe, ostavite mjesta i za njih i pazite kako se ponašate prema njima.

IuteCredit
IuteCredit

Stavite pečat na svoj rad!

Energija Lava, ohrabruje nas da svemu što radimo damo vlastiti pečat. Ovo je vrijeme zabave, glamura, izlazaka, dobrog provoda, novog modnog stila, novog izgleda, frizure, šminke, muzike… Pregledajte svoje ormare i unesite malo svježine u svoju garderobu, modne dodatke, promijenite frizuru, način šminkanja, ekspreimetišite malo, jer sezona Lava je idealna za sjaj, blještavilo, glamur, sređivanje…

Instagram/indg0

Ne komplikujte stvari!

Uf, drama! To je takođe jedna snažna crta kod Lavova, da vole dramu. Tokom sezone Lava, pokušajte ipak bolje pregovarati, ne svađati se, ne ulaziti u rasprave i sukobe, jer ovaj period nas čini dramatičnim u odnosima sa drugima. Udahnite duboko i sjetite se da trenutna situacija nije kraj svijeta, niti posljednja prilika, koju ćete ikada imati. Ne primajte sve k srcu, nije kraj svijeta! Izbjegavajte u odnosima svih vrsta (prijateljski, ljubavni, porodični, poslovni) nepotrebnu dramu i teatralnost!

Priglite slobodu i otvoren um, budite slobodnog duha!

Svjesno se potrudite da se zabavite i razvedrite, zaplešete, razveselite, izađete u provod. Eksperimentišite sa raznim hobijima, oslobodite svoju kreativnost, organizujte neko druženje, zabavu. Razbijte dosadnu rutinu, držite glavu visoko poput pravog Lava, jačajte svoje samopouzdanje, sredite se za večernji izlazak, zablistajte, plešite dok vas noge ne zabole, oslobodite se stresa, umora i stega, koje su vas morile u proteklim mjesecima, vrijeme je da slavite ljeto, da slavite život!

Foto: instagram.com/cyanlism

Postanite hrabri poput Lava!

Lavom vlada ponosno i kraljevsko Sunce, središte našeg Sunčevog sistema. Tokom ove sezone Lava imaćemo priliku da se zauzmemo za sebe ili druge, da pokažemo svoj stav, da pustimo svoj glas. Da se borimo za sebe i za druge, da budemo hrabri u donošenju nekih važnih odluka, u započinjanju novih ciljeva, u pokretanju nekih novih akcija.

Rizikujte i idite uvijek srcem!

Sad je prilika da birate srcem, da radite ono što volite, da se zalažete za nešto što smatrate dobrim, da probate nove stvari, da pomjerite neke granice, da izađete iz zone komfora, da pokrenete novi posao, da otputujete negdje gdje do sada niste bili, da promijenite posao, da upoznate nove ljude, da probate novi hobi, sport, modni stil, da položite vozački ispit, da počnete planinariti, dakle bilo šta, što vam vaše srce u ovoj sezoni Lava poručuje, prigrlite taj rizik i upustite se u nove avanture života. Budite ponosni i hrabri kao pravi Lavovi!

Slični članci

Popino prase – noćna mora za kućne ljubimce

Ultra magazin

Veliki horoskop za avgust!

Ultra magazin

Šta nam donosi Venera u Djevici – planeta ljubavi, zabave, ljepote i novca

Ultra magazin